Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ion Crăciunescu îi dă dreptate lui Florin Prunea: ”Nu dădeam penalty niciodată! Te întrebi despre unii arbitri ce-or căuta în fenomen”








Dinamoviștii au fost învinși în „Gruia” după penalty-ul acordat de Andrei Chivulete la duelul din careul „câinilor” dintre Ioan Filip și Mike Cestor, iar Billel Omrani a fructificat lovitura de la 11 metri, cu toată opoziția lui Riccardo Piscitelli.




Roș-albii, în special prin vocea lui Florin Prunea, au acuzat acordarea penalty-ului, cerând chiar ca Andrei Chivulete să fie scos din arbitraj.

Ion Crăciunescu, 68 de ani, care a arbitrat și o finală de Champions League, a fost ferm, într-o declarație oferită în exclusivitate pentru GSP.ro:

„Nu e penalty niciodată! Din câte am văzut, Cestor acuza o lovitură la cap, se ținea cu mâna de cap. A fost un ușor contact acolo, dar eu nu dădeam niciodată penalty! A fost o fază normală de joc.

Bine, acum sunt și câțiva arbitri care mie nu-mi trezesc încredere, cum ar fi Chivulete, Cătălin Popa și alții despre care te întrebi ce-or căuta în acest fenomen”, a declarat Crăciunescu.


FLORIN PRUNEA: „TOT TIMPUL ZICEA «DAU PENALTY, DAU PENALTY»”
La GSP LIVE, Florin Prunea, președintele lui Dinamo, a declarat că arbitrul le spunea jucătorilor că va dicta penalty.

„Tot timpul zicea «Dau penalty, dau penalty». Îi amenința pe jucători la fiecare fază. Mi-au spus fotbaliștii. Chivulete vine și ne înmormântează”, a declarat Florin Prunea.





sursa: www.gsp.ro

Comentarii