Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






A căzut varianta Viorel Moldovan! Ioan Andone nu vrea să audă de club








Varianta Viorel Moldovan la Dinamo a căzut! „Câinii” vor să apeleze la soluția Ionel Dănciulescu, care ocupă acum funcția de director sportiv al clubului!




„Moldovan e sub contract cu Chindia și e în programul echipei. Are contract până la 30.06.2020. E antrenorul Chindiei și pregătește meciul pentru etapa următoare de la Craiova”, a declarat Marcel Ghergu, președintele Chindiei, pentru GSP.ro.

La mijloc ar fi o clauză de 100.000 de euro pe care o are Viorel Moldovan la Chindia.

Ionuț Negoiță nu e dispus să achite această sumă de bani pentru a rupe contractul dintre Moldovan și nou-promovată, astfel antrenorul ar rămâne în continuare la Târgoviște.

IONEL DĂNCIULESCU: VARIANTA DE REZERVĂ
Dinamo ar putea reactiva o soluție din propria casă. Oameni apropiați grupării dinamoviste spun că Ionel Dănciulescu ar putea fi o soluție urgentă imediată și de bun augur pentru echipa din Ștefan cel Mare.

Ionel Dănciulescu a fost apreciat de-a lungul timpului de echipă. Rămâne ca șefii dinamoviști să se gândească ce vor face. Jucătorii încă se antrenează cu staff-ul lui Eugen Neagoe.


ANDONE NU VREA SĂ AUDĂ DE DINAMO
Ioan Andone era următoarea țintă a roș-albilor, însă managerul de la FC Voluntari spune că nici nu vrea să audă de o venire la Dinamo.

„N-am fost contactat de nimeni de la Dinamo și nici n-aș vrea să vin în acest moment acolo. N-ați văzut și dumneavoastră ce e acolo? Eu sunt manager la Voluntari și vreau să rămân aici”, a spus și Andone.




sursa: www.gsp.ro

Comentarii