Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Giannis Maniatis e jucătorul care trebuia să vină la Dinamo, dar a fost oprit de Papazoglou: are 10 trofee, printre care 6 titluri de campion











GSP.ro a aflat cine e jucătorul grec căruia Athanasions Papazoglou i-a transmis să nu vină la Dinamo, deși clubul se înțelesese cu el. Numele lui este Giannis Maniatis.

Mijlocașul grec în vârstă de 32 de ani urma să semneze cu Dinamo, dar Florin Prunea, președintele „câinilor”, a dezvăluit că din cauza lui Papazoglou transferul nu s-a mai realizat.

Giannis Maniatis poate juca pe posturile de mijlocaș central la închidere și fundaș dreapta. În prezent evoluează pentru grecii de la Panionios.

De-a lungul carierei a jucat pentru Panionios, Olympiacos, Standard Liege, Atromitos și Alanyaspor. Cele mai importante performanțe le-a realizat cu Olympiacos: 9 trofee.


„Am avut o discuție cu Papazoglou. Nu eram hotărâți în privința lui. Am vrut să transferăm un jucător din Grecia. Totul era în regulă, dar mi-a spus că a vorbit cu cineva de la noi și că suporterii amenință jucătorii. Domnul Papazoglou a fost cel care i-a transmis asta. L-am chemat în birou pe Papazoglou, i-am strâns mâna, dar văd că nu vrea să plece”
Florin Prunea, la TV Digi Sport

10 trofee
are în palmares Maniatis: 6 titluri de campion cu Olympiacos, 3 cupe ale Greciei și o Cupă a Belgiei cu Standard Liege

5.000.000 €
a fost cel mai înalt nivel al cotei de piață a lui Maniatis, pe când evolua la Olimpiacos în 2014



Foto: Guliver/GettyImages
sursa: www.gsp.ro

Comentarii