Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo mizează pe 15.000 de spectatori la meciul cu Universitatea Craiova







Dinamo-Universitatea Craiova se va juca duminică, de la ora 21:00, şi va fi în direct pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro pentru abonaţii RCS-RDS. După problemele foarte mari de la partida Voluntari-Dinamo 5-0, "câinii roşii" speră ca acum fanii să revină la sentimente mai bune şi să susţină echipa în duelul cu una dintre rivalele tradiţionale.

Comisia de Disciplină a FRF a amânat pentru săptămâna viitoare analiza incidentelor provocate de suporterii "câinilor", astfel că la jocul Dinamo-Universitate Craiova spectatorii pot intra pe stadion fără nicio restricţie
Oltenii vor avea şi ei o galerie numeroasă, iar Florin Prunea crede că în tribunele Arenei Naţionale vor fi cel puţin 15.000 de fani.

În meciul de la Ovidiu, Dinamo a jucat slab, însă noul antrenor, Eugen Neagoe are încredere că jucătorii săi pot trece peste înfrângerea dureroară şi peste ostilitatea arătată de fani.


Florin Prunea cheamă suporterii la Arena Naţională
"Intrarea suporterilor pe teren a fost mai mult o chestiune de eschibiţionism, nu au atacat pe cineva. Jocul nostru i-a făcut să aibă acele manifestări. Lumea vorbea frumos despre noi înainte, dar dacă noi am jucat cum am făcut-o, ce voiaţi?

S-au vândut în jur de 5.000 de bilete, plus abonamentele 700-1000. Sper ca suporterii noştri să demonstreze din nou că iubesc Dinamo. Cred că vom avea o asistenţă de cel puţin 15.000 de spectatori", a declarat managerul general al lui Dinamo, Florin Prunea, în conferinţa de presă dedicată meciului.

Dinamo-Universitatea Craiova. Neagoe a debutat în Bănie şi a jucat 8 ani pentru olteni
Contestat vehement de Peluza Cătălin Hîldan, Eugen Neagoe spune că este suficient de puternic pentru a şi face în continuare meseria de antrenor la Dinamo. În mod curios, Neagoe a afirmat şi că Dinamo ar fi controlat prima repriză a meciului cu Viitorul.

"Sunt convins că băieţii sunt puternici, au dat dovadă de asta, sunt convins că vor arăta altceva cu Craiova pentru că sunt în stare. Vor fi schimbări, dar veţi vedea. Important este că toţi sunt valizi şi vom decide care sunt cei 18 pe care îi vom trece pe foaia de joc.

Prima repriză (n.r. Viitorul-Dinamo 5-0) nu a fost una foarte rea, cred că noi am controlat jocul. După ce am primit golul doi, am greşit foarte mult. Problema a fost psihică. Cu Universitatea nu e niciun meci special. Vreau să luăm cele 3 puncte. Am fost de foarte multe ori adversarul Craiovei şi nu este ceva nou pentru mine", a spus şi antrenorul Eugen Neagoe.



sursa: www.digisport.ro

Comentarii