Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Chivulete senior se implică în scandalul etapei: ”Nu sunt cuvintele lui Prunea. I s-au sugerat!”




Andrei Chivulete a dictat penalty-ul din care CFR a învins-o pe Dinamo. Imediat, a devenit ținta criticilor lui Florin Prunea



Florin Chivulete, tatăl lui Andrei Chivulete, și el fost arbitru internațional, a acuzat o diversiune după scandalul născut după prestația fiului său. 

„Eu sunt foarte sigur că nu sunt cuvintele lui Prunea, ci i-au fost sugerate de altcineva, care se ocupă foarte des cu diversiuni. El a sunat pe cineva, să se lămurească în privința fazelor controversate, și acela i-a spus să ceară scoaterea băiatului meu din arbitraj.

E o idee sugerată «pe genunchi», cum se spune. Eu îl înțeleg și pe Prunea, e supărat, dar, repet, nu cred că sunt cuvintele lui”, a spus Florin Chivulete.


Chivulete senior a comentat și reacția lui Ion Crăciunescu, cel care a spus că n-ar fi dictat penalty la faza incriminată: „Dânsul nu dădea penalty pentru că vorbim de generații diferite. Acum sunt alte reguli, s-au operat modificări radicale la hențuri. Nu vreau să spun că nu e la curent cu ele, dar se mai greșește. Crăciunescu a fost un mare arbitru, a condus și-o finală de Ligă!”






sursa: www.gsp.ro

Comentarii