Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Noi teste pentru jucătorul cu probleme la inimă









Slavko Perovic, atacantul sârb de 30 de ani al lui Dinamo, va face un set nou de analize.

Vârful este așteptat de dinamoviști înapoi la București, însă nu se va antrena cu echipa până când nu va efectua un nou set de analize de ordin cardiac pentru a vedea dacă mai poate continua cariera sportivă.

Atacantul sârb de 30 de ani a fost învoit câteva zile după ce un control medical amănunțit a relevat că ar avea probleme la inimă. După noua „vizită medicală” de la București se va decide rezilierea sau nu a contractului fotbalistului, care a jucat deja un meci pentru Dinamo, la Viitorul.

75.000 €
este cota lui Perovic, potrivit transfermarkt

Perovic a fost lansat în fotbalul mare de Steaua Roșie Belgrad. A mai evoluat pentru Manisaspor, FK Rad, Alanyaspor, FK Napredak Krusevac, FK Srem Sremska Mitrovica și Denizlispor.




sursa: www.gsp.ro

Comentarii