Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


OFICIAL | Când va susține Cortacero o conferință de presă. Anunțul clubului Dinamo

 

OFICIAL | Când va susține Cortacero o conferință de presă. Anunțul clubului Dinamo


Pablo Cortacero, acționarul majoritar al lui Dinamo, va susține o conferință de presă în cadrul bazei ”câinilor” de la Săftica, duminică, de la ora 17:00, cu o zi înainte de meciul echipei lui Cosmin Contra cu Chindia.


Anunțul a fost făcut de biroul de presă al clubului.


Cortacero, conferință de presă la Săftica

„La întâlnirea cu reprezentanții mass-media, organizată pe terenul central al bazei de pregătire de la Săftica, în aer liber, în concordanță cu restricțiile impuse în România pentru a opri răspândirea coronavirusului, vor fi prezenți noul acționar majoritar al clubului Dinamo București, conducerea sportivă și noul staff tehnic al echipei noastre”, se arată în comunicatul emis presei.


Meciul dintre Chindia și Dinamo poate fi urmărit luni, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS și pe aplicația Digi Online.


O nouă mișcare făcută de spanioli! Deian Sorescu, la Dinamo până în 2023

Dinamo a anunțat, printr-un comunicat emis pe site-ul oficial, prelungirea contractului fotbalistului Deian Sorescu până în vara anului 2023.


Deian Sorescu a fost, în ultimul an, cel mai în formă jucător al lui Dinamo. Mijlocașul de bandă, folosit deseori și fundaș dreapta, a marcat unicul gol al ”câinilor” din acest sezon, în partida cu Hermannstadt, încheiată 1-1.


sursa: digisport.ro

Comentarii