Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


OFICIAL | Când va susține Cortacero o conferință de presă. Anunțul clubului Dinamo

 

OFICIAL | Când va susține Cortacero o conferință de presă. Anunțul clubului Dinamo


Pablo Cortacero, acționarul majoritar al lui Dinamo, va susține o conferință de presă în cadrul bazei ”câinilor” de la Săftica, duminică, de la ora 17:00, cu o zi înainte de meciul echipei lui Cosmin Contra cu Chindia.


Anunțul a fost făcut de biroul de presă al clubului.


Cortacero, conferință de presă la Săftica

„La întâlnirea cu reprezentanții mass-media, organizată pe terenul central al bazei de pregătire de la Săftica, în aer liber, în concordanță cu restricțiile impuse în România pentru a opri răspândirea coronavirusului, vor fi prezenți noul acționar majoritar al clubului Dinamo București, conducerea sportivă și noul staff tehnic al echipei noastre”, se arată în comunicatul emis presei.


Meciul dintre Chindia și Dinamo poate fi urmărit luni, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS și pe aplicația Digi Online.


O nouă mișcare făcută de spanioli! Deian Sorescu, la Dinamo până în 2023

Dinamo a anunțat, printr-un comunicat emis pe site-ul oficial, prelungirea contractului fotbalistului Deian Sorescu până în vara anului 2023.


Deian Sorescu a fost, în ultimul an, cel mai în formă jucător al lui Dinamo. Mijlocașul de bandă, folosit deseori și fundaș dreapta, a marcat unicul gol al ”câinilor” din acest sezon, în partida cu Hermannstadt, încheiată 1-1.


sursa: digisport.ro

Comentarii