Ultima Postare

Câți bani injectează noul sponsor în Dinamo? Vezi aici!

  Dinamo a semnat oficial contractul cu Superbet înainte de startul Superligii și deja joacă purtând noul  sponsor pe tricouri. Casa de pariuri va oferi între 800.000 și 1.000.000 de euro pe sezon pentru „câinii  roșii”, în funcție de performanțele echipei. Totuși, parteneriatul de imagine a fost stabilit după negocieri intense. Iată detaliile aflate de GSP . Săptămâna trecută, Dinamo a făcut o mutare semnificativă pentru club prin oficializarea parteneriatului  cu Superbet, noul sponsor principal al echipei. Echipa din centrul Capitalei continuă colaborarea cu  companii de pariuri, după ce în ultimii ani a avut parteneriate de imagine cu Unibet, 888 Casino și Win2. Renovatio reprezintă acum „oamenii cu banii” de la Dinamo, reprezentanții companiei urmând să preia și cea mai mare parte din acțiunile lui Eugen Voicu în cadrul societății Red&White, care se ocupă de conducerea grupării. Superbet aduce mai mulți bani la Dinamo decât Win2. În sezonul revenirii în

Post Top Ad






OFICIAL | Când va susține Cortacero o conferință de presă. Anunțul clubului Dinamo

 

OFICIAL | Când va susține Cortacero o conferință de presă. Anunțul clubului Dinamo


Pablo Cortacero, acționarul majoritar al lui Dinamo, va susține o conferință de presă în cadrul bazei ”câinilor” de la Săftica, duminică, de la ora 17:00, cu o zi înainte de meciul echipei lui Cosmin Contra cu Chindia.


Anunțul a fost făcut de biroul de presă al clubului.


Cortacero, conferință de presă la Săftica

„La întâlnirea cu reprezentanții mass-media, organizată pe terenul central al bazei de pregătire de la Săftica, în aer liber, în concordanță cu restricțiile impuse în România pentru a opri răspândirea coronavirusului, vor fi prezenți noul acționar majoritar al clubului Dinamo București, conducerea sportivă și noul staff tehnic al echipei noastre”, se arată în comunicatul emis presei.


Meciul dintre Chindia și Dinamo poate fi urmărit luni, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS și pe aplicația Digi Online.


O nouă mișcare făcută de spanioli! Deian Sorescu, la Dinamo până în 2023

Dinamo a anunțat, printr-un comunicat emis pe site-ul oficial, prelungirea contractului fotbalistului Deian Sorescu până în vara anului 2023.


Deian Sorescu a fost, în ultimul an, cel mai în formă jucător al lui Dinamo. Mijlocașul de bandă, folosit deseori și fundaș dreapta, a marcat unicul gol al ”câinilor” din acest sezon, în partida cu Hermannstadt, încheiată 1-1.


sursa: digisport.ro

Comentarii