Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Aljosa Vojnovic : "Sprijiniți-l!". Șanse mari să fie direct titular

[starttext]








Cel mai nou jucător transferat de Dinamo, Luka Maric, s-a sfătuit cu un fost căpitan al "câinilor", înainte să vină la clubul bucureștean.

Pe Maric l-a îndreptat către Dinamo un alt croat - Aljosa Vojnovic, mijlocașul care a fost liderul vestiarului roș-albilor în prima parte a sezonului trecut.

Maric (29 de ani) a semnat luni cu Dinamo, în ziua în care a efectuat și vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă. După plecările lui Andrei Marc și Miha Mevlja, noul venit are toate șansele să fie titular în centrul defensivei "câinilor roșii", alături de Ionuț Nedelcearu. Ceilalți doi apărători centrali rămași în lotul lui Ioan Andone sunt Mihai Popescu (23 de ani) și Alin Dudea (19 ani).

"Sigur că îl știu pe Luka Maric. E un tip foarte plăcut și un jucător foarte bun! Oferiți-i sprijin, va servi clubul Dinamo ca un adevărat dinamovist! L-am sfătuit să vină pentru fanii pe care îi are Dinamo și pentru ce înseamnă clubul pentru România", a declarat Aliosa Vojnovic, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Luka Maric şi-a început cariera în Croaţia la NK Rovinj (2006-2009) şi a mai evoluat pentru cluburile NK Pomorac (2009-2011), NK Istra (2011-2012), HNK Rijeka (2012-2014), WKS Zawisza Bydgoszcz (2014-2015) şi Persepolis FC (2015-2016).


sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii