Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Ante Puljic și Filip Mrzljak promit să facă tot posibilul pentru a câștiga cu Viitorul: "Noi așa suntem crescuți, să luptăm"










Ante Puljic (31 de ani) şi Filip Mrzljak (26 de ani), croații lui Dinamo, promit să lupte pentru a se revanșa în fața Viitorului! După ce în turul sezonului regulat echipa lui Gică Hagi s-a distrat pe teren propriu cu formația "câinilor roșii" și a învins cu 5-0, dinamoviștii caută să se răzbune. Partida va avea loc duminică, de la 20:30, în direct pe Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS/RDS.

"Câteodată nu e important să joci fotbal frumos, ci trebuie să dai tot ce ai mai bun din tine pe teren şi să lupţi pentru orice minge", a spus Ante Puljic înainte de meciul cu Viitorul.

"Noi suntem crescuți un pic altfel. Perioada de război ne-a influențat pe noi croații, în așa fel încât să fim mai naționaliști, să ne batem, să luptăm, să arătăm că suntem mai buni. Încă de când ești copil ți se spune: 'Dacă nu poți, măcar să lupți'", a spus și Filip Mrzljak.

Ante Puljic vrea ca Dinamo să lupte pentru trofee și are în minte un jucător croat, pe care l-ar vrea alături de el în Ștefan cel Mare
Cel mai important transfer al lui Dinamo în acest sezon, Ante Puljic, are planuri mari în Ştefan cel Mare, unde şi-ar dori un alt jucător croat apreciat de suporterii alb-roşilor.


"Vreau ca Dinamo să revină în top, ca pe vremuri, să lupte pentru trofee... Poate îmi voi încheia cariera aici, nu știu", a mai zis Puljic.

Întrebat dacă mai este vreun alt jucător croat pe care l-ar doi la Dinamo, fundașul "câinilor" a explicat: "Să spunem Anton Palic. De ce nu? Am fost aici împreună şi prima dată şi am făcut o treabă bună. Poate îl va suna cineva de la Dinamo și poate va veni, m-aș bucura mult".




sursa: www.digisport.ro

Comentarii