Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






VIDEO | Dan Nistor despre situaţia colegilor săi mai tineri: ”Am vorbit cu ei. Îşi vor da viaţa pentru Dinamo!”











Situaţia financiară a celor de la Dinamo trezeşte îngrijorare atât în rândul jucătorilor mai experimentaţi ca Dan Nistor, cât şi în rândul celor mai tineri.

În exclusivitate pentru Telekom Sport, căpitanul lui Dinamo a comentat situaţia financiară a ”câinilor” şi maniera în care gândesc mai tinerii săi colegi: ”Sunt foarte îngrijoraţi, deoarece nu au toţi salarii foarte mari şi e greu să nu fi plătit la timp. E un lucru normal să fii plătit la timp, deoarece aşa ar trrebui să fie în fotbalul românesc. Din păcate nu este aşa. perăm să se rezolve ceva zilele acestea şi să nu fie nevoie să se întâmple o tragedie” a declarat Dan Nistor, într-un interviu acordat Telekom Sport.

El a subliniat însă că din discuţiile purtate cu cei mai tineri dintre coechipierii săi, aceştia sunt decişi să dea totul în continuare pentru echipă, indiferent de restanţele financiare ale clubului: ”Chiar azi am vorbit cu băieţii şi au zis că indiferent ce s-ar întâmpla, ei cu toţi vor juca până la iarnă, îşi vor da viaţa pentru a câştiga cât mai e posibil din acest campionat şi la iarnă vom vedea fiecare ce vom face, dacă se va întâmpla această tragedie” a mărturirisit Nistor.

”Nu e bine să râzi de răul altuia, că ţi se întoarce ţie, aşa că nu cred că îşi au rostul astfel de glume”


Duşan Uhrin: ”Noi nu jucăm pentru bani. Jucăm pentru suporteri!”
Şi antrenorul Duşan Uhrin Jr  a vorbit la finalul partidei cu Viitorul despre problemele financiare de la Dinamo: ”Jucăm pentru bani, dar eu nu joc pentru bani, eu joc pentru suporteri şi toată lumea de pe teren joacă pentru suporteri, dar nu vreau să vorbesc despre bani. Eu nu sunt supărat, pentru că până acum situaţia este normală şi nu ştiu cine a aflat această informaţie, dar nu este adevărat” a declarat, Duşan Uhrin.





sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii