Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Oficialii lui Dinamo mint | Jucătorii sunt în continuare neplătiți










Florin Prunea a declarat că jucătorii și-au încasat salariile și că nu mai există probleme la Dinamo, dar adevărul este altul. 


Sursele Gazetei susțin că Ionuț Negoiță a virat jucătorilor doar o jumătate de salariu, iar fotbaliștii dinamoviști sunt disperați pentru că o parte dintre ei au și chiriile neplătite.

În acest moment, „câinii” au restanțe de încasat în cuantumul a o lună și jumătate de salariu plus bonusuri de victorii și remize neachitate pe mai multe luni plus bani de chirie negociați în funcție de contractele fiecărora.


 CE A DECLARAT PRUNEA 
„Jucătorii și-au încasat alaltăieri salariile, în momentul de față nu avem niciun fel de problemă. În aceeași situație sunt și eu, nu numai jucătorii. Nici eu când eram jucător nu-mi convenea. Dar jucătorii au niște contracte curate, cu salarii și bonusuri de joc trecute în documente. Salariile au fost plătite, nu sunt probleme” - Florin Prunea, manager general Dinamo, la TV Digisport



sursa: www.gsp.ro

Comentarii