Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mircea Stoenescu dă vina pe Ionuț Negoiță pentru situația lui Dinamo: "Nu are chemare pentru fotbal”













Mircea Stoenescu, 76 de ani, a acordat un interviu impresionant pentru Gazeta Sporturilor, din căminul pentru vârstnici în care trăiește alături de soția lui. 

Stoenescu, fost jucător și președinte la Dinamo, a vorbit despre situația „câinilor” și l-a criticat pe finanțatorul Ionuț Negoiță. 

- Când credeți că va mai fi Dinamo campioană? 
- Când o să mai aducă 25 de fotbaliști. Pardon, 24, că Nistor merită să joace aici. 
- Înainte se vorbea de grupele Champions League, acum doar de play-off. 
- (râde) Atunci era Borcea cu vorbele. „Lăsați-ne să ne pregătim de Champions League!”. Foarte curând nu vom vedea asta, cel puțin, cu optimism o zic!, nu înainte de 10-12 ani. Dinamo e o parodie. Doar lozinci ieftine, că muncesc mai mult etapa viitoare, că vin cu târnăcopul și că vor face și drege. Dă drumul jucătorilor, apoi regretă. Totul pleacă de sus! 

- Ionuț Negoiță e singurul vinovat? 
- E principalul. Îi stâng mâna, îl aplaud, dar nu are chemare pentru clubul ăsta, pentru fotbal! N-a știut niciodată să-și aleagă oamenii pentru a-i distribui în conducerea grupării.
-Credeți că se va ajunge la situația ca Dinamo să se vândă? 
-Nu cred. 

-Există vreun dinamovist care ar fi fost bun și într-una din marile echipe ale lui Dinamo pe care le-ați văzut? 
--Nistor. Cu pregătire mai bună, pentru că el încă nu joacă la sută la sută din ceea ce poate. Oricum, și-așa, e mult peste ăștia de acum. 

-Cine ar fi cel mai bun fotbalist din istoria lui Dinamo? 
-Aș evita să zic numărul 1, nu ar fi frumos pentru alții, dar Dumitrache a fost minunat, parcă deasupra tuturor. Mai sunt Cornel Dinu, longeviv și cu o sănătate de fier ca fotbalist, Piți Varga, Pârcălab.  




sursa: www.gsp.ro

Comentarii