Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Discurs incredibil al secundului naţionalei Norvegiei despre copiii de pe National Arena









Per Joar Hansen, secundul naţionalei Norvegiei, a avut un discurs foarte dur la adresa deciziei UEFA de a lăsat copiii să asiste la meciul de pe National Arena, deşi România avea terenul suspendat.


Norvegienii continuă să se plângă de faptul că meciul nu s-a jucat fără spectatori. România a avut terenul suspendat pentru meciul cu Norvegia, din cauza unor incidente în tribune petrecute la meciurile trecute, dar a reuşit să obţină de la UEFA acordul ca accesul copiilor să fie permis.

Norvegienii s-au declarat însă revoltaţi de faptul că tribunele n-au fost goale, chiar dacă a fost vorba despre nişte copii. Per Joar Hansen, secundul lui Lars Lagerback, a avut unul dintre cele mai dure discursuri. Acesta susţine că, prin decizia de a lăsat liber accesul copiilor, România a scăpat nepedepsită pentru scandările rasiste din meciurile precedente:

”Este o mare glumă că pot face aşa ceva când le-a fost aplicată o pedeapsă. Asta nu este sancţiune. Este o batjocură la adresa eforturilor pentru combaterea rasismului. Singurul lucru care poate ajuta este excluderea naţionalelor care au un asemenea discurs (n.r. discurs rasist) în 2019”, a declarat Per Joar Hansen.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii