Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cine l-a trimis la cuțit? Dinamo și FRF se acuză reciproc după accidentarea lui Mihai Neicuțescu










Mihai Neicuțescu, 21 de ani, atacantul lui Dinamo, a încheiat anul 2019: ieri s-a decis clar ca fotbalistul să fie operat din cauza unor probleme la menisc. Roș-albii îi acuză pe cei de la FRF, federalii se apără. 

Debutul la naționala Under 21 a fost și ultimul meci din 2019 al lui Mihai Neicuțescu. Dinamoviștii s-au zbătut să-l ia pe atacant de la Chindia la finalul verii, l-au readus în Ștefan cel Mare cu promisiunea că va avea șanse să se afirme în tricoul clubului unde s-a format, însă revenirea n-a fost deloc de bun augur. 

După două goluri spectaculoase în echipamentul târgoviștenilor, lăudate de specialiști, Mihai n-a reușit să puncteze pentru Dinamo în Liga 1, ci doar în Cupa României, cu UTA (3-1). Iar acum, 2019 este gata pentru el! 

Acum urmează show-ul. Dinamoviștii susțin că accidentarea atacantului s-a agravat la naționala U21, acuzând staff-ul medical condus de doctorul Adrian Nica. Reprezentanții FRF se apără, spunând că jucătorul a sosit cu probleme la lot. 

Totuși, el a jucat în meciul cu Irlanda de Nord (3-0), iar după cele 21 de minute în tricoul „tricolorilor” s-a hotărât, ieri dimineață, să fie supus unei intervenții chirurgicale la Istanbul. Lui Neicuțescu i s-au agravat probleme mai vechi.

Ar fi putut continua să joace, o perioadă, cu ele - așa cum a făcut-o și-n ultimele luni -, doar că risca o agravare și să piardă tot sezonul, până în vară! 

„Mihai era accidentat încă din perioada petrecută la Chindia. De la lot i s-a transmis să facă RMN, i s-a recomandat să se opereze, fiindcă avea acele probleme de multe luni”, au spus oficialii federației. 

În tot cazul, Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, este furios fiindcă a mai pierdut un fotbalist important pentru atac, după accidentarea lui Mattia Montini. Bonus: era eligibil pentru regula Under 21.

6 meciuri
în Liga 1 a prins fotbalistul sub comanda lui Uhrin, dintre care 5 ca titular. Mijlocașul ofensiv a jucat 74 de minute în derby-ul cu FCSB (1-1)

2 goluri
în 4 meciuri a marcat pentru Chindia. Pentru "câini" a punctat o singură dată, dar în Cupa României

4 goluri
în 12 partide a reușit Mihai pentru Chindia în prima parte a lui 2019, contribuind la promovarea echipei în Liga 1




sursa: www.gsp.ro


Comentarii