Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ioan Filip: "Mi-au cerut-o colegii, dar am văzut doar poarta"










Ioan Filip (30 de ani) joacă de la începutul anului la Dinamo şi în meciul cu Viitorul (3-2) a reuşit să înscrie primul gol în tricoul "câinilor", iar reuşita sa, pe lângă faptul că a fost decisivă, a fost şi una estetică.

Fostul jucător de la Oţelul Galaţi a povestit cum a ajuns să înscrie golul de 3-0: "Am interceptat-o şi sincer, nu mai aveam nimic în cap, decât să şutez la poartă. Mi-au cerut-o colegii, dar am văzut doar poarta", a declarat fotbalistul la flash interviul de la finalul meciului. 

"A fost important că am câştigat, asta a fost cel mai important. Că am reuşit să marchez a fost şi mai bine, gol nu am mai dat de când am plecat din Liga I, a trecut o perioadă de 3 ani şi mă bucur că am făcut-o astăzi şi am reuşit să aduc cele 3 puncte. Ne-am relaxat puţin spre sfârşit şi i-am băgat pe ei în joc. Am crezut că e 3-0, e gata meciul şi a venit, nu ştiu dacă a fost fault sau nu acolo, la Mihai Popescu, după care au reuşit să intre în joc", a mai spus Filip despre meci. 




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii