Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Mircea Lucescu, Ionuţ Lupescu sau Ioan Andone, printre oamenii pe care Dinu îi vrea în club










În direct la Telekom Sport, Cornel Dinu a vorbit despre proiectul suporterilor de la Dinamo.

”Aceasta este soluţia!” a explicat Cornel Dinu, în direct la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report, moderate de Silviu Tudor Samuilă.


”De un an de zile este proiectul acesta în care sunt şi eu. El este făcut de o mare masă a suporterilor dinamovişti. Prin participarea lor se poate ca Dinamo să redevină o forţă” consideră legenda ”câinilor roşii”.

El a mai adăugat: ”Suporterii lui Dinamo, nişte oameni care doresc binele echipei, au venit şi mi-au spus şi mie şi ştiu din experienţa mea din lumea aceasta că pretutindeni se merge pe această idee. Există un proiect cu o evaluare logică de un an şi ceva în care şi-au prezentat dorinţa de a contribui, se zice în jur de 40 de mii de suporteri ai lui Dinamo care vor să participe la acest program socios. Ca să mai vină cineva să dea 20, 30 de milioane nu cred că se mai găseşte, pentru că e situaţia care e în ţara asta. S-a putut da un leu pentru Ateneu, de ce să nu se dea 50 de euro pe an pentru Dinamo? De un an de zile am tot colindat, dar nu am avut ce să le dăm, că nu am avut acţiuni care nu au valoare, am avut numai bune intenţii” a mărturisit Cornel Dinu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Mircea Lucescu, Ionuţ Lupescu sau Ioan Andone, printre oamenii pe care Dinu îi vrea în club
Tot la Sport Report, Cornel Dinu a vorbit şi despre posibila revenire a lui Mircea Lucescu la Dinamo Bucureşti: ”Am vorbit de un an de zile cu cine nu crezi şi cine nu vezi.Nu mai e nevoie să vorbesc direct cu Mircea Lucescu, pentru că din punct de vedere al lui Dinamo gândim la fel. Problema este dacă intenţiile se vor materializa. Ştie, ne-am întâlnit de foarte mult timp şi cu el şi  cu alţi oameni care vor binele lui DInamo. Acum mai există decizia, pentru că motivarea a fost făcută în toată lumea, începând de la Andone şi terminând cu Rednic şi poate în seara asta vorbesc din nou cu prietenul meu, cu Ionuţ Lupescu. Deci eu m-am zbătut, eu nu am bani. Asta e educaţia mea. Dacă aş fi avut, eu i-aş fi băgat în acest proiect legat de socios la Dinamo” a mai spus Cornel Dinu pentru Telekom Sport.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii