Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Jean Vlădoiu, scene memorabile cu ”tupeistul” Adi Mutu. ”Era obraznic, l-am alergat de câteva ori!” :)











Jean Vlădoiu (50 de ani), președintele fan clubului echipelor naționale din cadrul FRF, a povestit, printre altele, prezent fiind în studioul emisiunii Digi Sport Matinal, o întâmplare petrecută pe vremea în care evolua la Dinamo, când a fost coleg și cu Adrian Mutu.

Mutu va organiza în iunie 2020 un mare meci de gală, cu mulți foști fotbaliști alături de care a evoluat în carieră, pentru a-și marca retgragerea oficială din cariera de jucător.

Jean Vlădoiu, despre Adi Mutu: ”Nu puteai să-l prinzi! Am încercat o dată, când m-am enervat!”
Vlădoiu, cu umoru-i caracteristic, și-a adus aminte cum a fost enervat de Mutu, motiv pentru care l-a luat la alergat pe teren.

”L-am crescut, l-am alergat de câteva ori! Era obraznic, nu dădea mingea. Mi-aduc aminte când m-am enervat cel mai tare că eram la un exerciţiu decis de Mister Dinu (n.r. - antrenor era Cornel Dinu). Se scotea mingea la margine, de acolo se centra şi eu cu Marius Niculae atacam poarta. Mutu trebuia să centreze. Un tupeu fantastic!

El, în loc să centreze dădea cu exteriorul la poartă. O dată aşa, a doua oară la fel... Când am văzut că şi a treia oară şutează el, l-am luat un pic la alergat. Nu puteai să-l prinzi. Avea o viteză ...", şi-a amintit fost atacant de la FC Argeş, Steaua, Rapid, Dinamo şi Universitatea Craiova.

Oficialul de la Casa Fotbalului a fost marcat de calitățile ”Briliantului”, dar mai ales de faptul că a fost un marcator pur-sânge.

”Un băiat extraordinar, Adi Mutu! Am jucat jumătate de an cu el, de atunci avea un tupeu incredibil. Dar, în sensul bun, care l-a ajutat în fotbal. A marcat o mulţime de goluri, este unul dintre cei mai prolifici atacanţi", a povestit Jean Vlădoiu, la Digi Sport.





sursa: www.digisport.ro

Comentarii