Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Slavko Perovic e gata de joc și are șanse să fie în lot










Atacantul sârb Slavko Perovic a jucat fără probleme 45 de minute în amicalul cu Chiajna (2-1), a dat gol, a fost bătăios, iar Dusan Uhrin vrea să-l bage în lot vineri, cu Gaz Metan Mediaș, poate chiar să-l introducă pe teren.

Dinamo și-a făcut rost de un alt atacant. L-a redescoperit pe Slavko Perovic, 30 de ani, care în ultimele două luni a stat departe de „haită”, iar oficialii au vrut să scape de fotbalistul pentru care au renunțat la preferatul fanilor, Thanasis Papazoglou. 

„Sunt ca un pitbull pe teren, mușc din adversari”, a declarat în toiul verii Perovici pentru GSP, dar n-a apucat să joace decât o jumătate de oră cu Viitorul (0-5).  

După aceea, în ciuda a ceea ce a susținut fotbalistul, oficialii clubului l-au oprit de la efort susținând că au ieșit câteva teste negative la un control cardiac. Slavko a fost apoi în Serbia, de mai multe ori, a repetat testele și a primit viză de antrenamente și de joc apoi! 

EL ZICE CĂ POATE ORICÂND, ORICÂT 
Acum, atacantul pare încărcat la maximum. A jucat în repriza secundă cu Concordia Chiajna (2-1), a băgat alunecări, a dat din coate, a avut unele intrări la limită, a dat gol, chiar dacă a alunecat în momentul șutului! 


L-au ținut bateriile aproape jumătate de oră, încă mai are nevoie de pregătire fizică, fiindcă a făcut totuși pregătire centralizată doar în ultimele două săptămâni. Dusan Uhrin a fost mulțumit de el, mai ales că mai dorea un atacant care să fie soluție pentru Matteo Montini și Daniel Popa. 

5 goluri
în 21 de meciuri a marcat Perovici pentru Istanbulspor în sezonul trecut, în liga secundă din Turcia




sursa: www.gsp.ro

Comentarii