Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Situaţie disperată la Dinamo. Ionuţ Negoiţă recunoaşte: "Este adevărat că am pus gaj o parte a bazei de la Săftica"













Finanţatorul celor de la Dinamo, Ionuţ Negoiţă, s-a folosit de un artificiu legislativ pentru a obţine finanţe pentru a estompa din datoriile clubului din "Ştefan cel Mare" către stat. Cum a reuşit acest lucru? A pus gaj o bucată din terenul aflat în incinta Complexului Sportiv Săftica, casa de pregătire a dinamoviştilor.

Complexul Sportiv de la Săftica se află la kilometrul 23 pe Şoseaua Bucureşti - Ploieşti, a fost inaugurat în 1956, se întinde pe 4,7 hectare şi cuprinde un hotel, clădiri administrative, terenuri de antrenament şi instalaţii sportive de pregătire şi recuperare. Baza a intrat definitiv în proprietatea clubului Dinamo, în luna iulie a anului 2012, când fostul proprietar, care cerea retrocedarea terenului, a fost despăgubit cu câteva milioane de euro. De foarte mulţi ani de zile, fotbaliştii celor de la Dinamo se pregătesc în cadrul acestei baze. Fără ea, situaţia "câinilor" ar putea deveni disperată, fără ieşire.

Situaţie disperată la Dinamo. Ionuţ Negoiţă recunoaşte: "Este adevărat că am pus gaj o parte a bazei de la Săftica"


"(Este adevărat că aţi reeşalonat datoriile la stat şi aţi pus gaj baza Săftica?) Da. (Deci, dacă nu plătiţi statul, poate să vă ia baza Săftica?). Ştiţi baza de la Săftica. În stânga şi în dreapta sunt nişte livezi. Acel teren l-am ipotecat. Să nu ne gândim la scenarii negre. Multe cluburi eşalonează datoriile către stat. E perfect legal. Trebuie pusă o garanţie. E o rată de 71.000 lei pe ună. 17.000 de euro e o sumă modică care se plăteşte lunar. Dacă nu se găsesc nici aceşti bani, spune multe despre interesul dinamoviştilor pentru club", a declarat Ionuţ Negoiţă, în cadrul conferinţei de presă pe care a susţinut-o marţi, la Hotelul Rin.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii