Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mattia Montini s-a accidentat cu Chiajna și are ruptură!












Mattia Montini s-a accidentat în meciul amical disputat de Dinamo împotriva celor de la Concordia Chiajna, scor 2-1, toate acestea deși atacantul italian i-a transmis lui Dusan Uhrin că nu este apt să evolueze în partida de verificare susținută la baza echipei din Ilfov.


Mattia Montini s-a accidentat în amicalul disputat de Dinamo cu Chiajna
Mattia Montini a suferit o contractură la un antrenament al formației din Ștefan cel Mare, dar Dusan Uhrin a insistat ca atacantul în vârstă de 27 de ani să evolueze în meciul amical disputat împotriva echipei Concordia Chiajna fără să țină cont că italianul poate să sufere o accidentare mai serioasă.


Mattia Montini a fost titular în meciul amical dintre Dinamo și Concordia Chiajna, dar lucrurile au decurs exact cum atacantul nu-și dorea. Faptul că Dusan Uhrin a dorit să-l forțeze pe Montini a dus la o accidentare mult mai serioasă. FANATIK a aflat Montini a suferit o ruptură musculară de jumătate de centimetru și nu va fi apt pentru următoarele 3 săptămâni. Mai mult, fotbalistul s-a plâns apropiaților de situația de la Dinamo. “Mircea Rednic ne scotea de pe teren imediat dacă simțeam o mică înțepătură, iar acum jucăm cu probleme și într-un amical. N-am pățit așa ceva niciodată”, le-a spus italianul prietenilor săi.


Cotat de site-urile de specialitate la 1 milion de euro, Mattia Montini a ajuns la Dinamo pe 14 noiembrie 2018 și mai are contract până pe 30 iunie 2020. Atacantul în vârstă de 27 de ani a jucat în 34 de meciuri pentru formația din Ștefan cel Mare, a dat 15 goluri și a oferit o pasă decisivă.




sursa: www.fanatik.ro

Comentarii