Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo e de playoff! Gruparea din Ştefan cel Mare, progres remarcabil în ultimele 7 luni









Dinamo Bucureşti a făcut progrese remarcabile în ultimele 7 luni de zile. Cota de piaţă a lotului alb-roşu a crescut vizibil, anunţă transfermarkt.com

În luna marie, www.telekomsport.ro anunţa dezastrul de proporţii care înconjurase formaţia din Ştefan cel Mare. In urmă cu 7 luni, Dinamo Bucureşti avea cel mai slab cotat lot din Liga 1! Al doilea cel mai titrat club al României avea de departe, cel mai slab cotat lot din întreaga sa istorie.


Creştere impresionantă în decurs de 7 luni pentru Dinamo
Mircea Rednic avea în martie la dispoziţie 26 de fotbalişti a căror cotă de piaţă însuma 7.15 milioane de euro. La acea vreme, era cea mai mică valoare de piaţă cumulată a unui club din Liga 1. "Câinii roşii" erau depăşiţi la acea vreme chiar şi de formaţii ca FC Voluntari sau Dunărea Călăraşi în calculele celor de la transfermarkt.

Cu Duşan Uhrin pe banca tehnică, cu Florin Prunea în conducerea clubului şi cu o garnitură schimbată aproape în totalitate, Dinamo are acum o altă faţă. Atât în joc, pe terenurile din Liga 1, cât şi pe transfermarkt.

Bucureştenii ocupă acum locul 6 în clasamentul celor mai bine cotate formaţii din Liga 1, iar valoarea de piaţă a jucătorilor s-a dublat. Lotul de 31 de jucători ai lui Dinamo are o cotă totală de piaţă de 15.28 milioane de euro, una puţin mai mică decât cea a echipelor Astra Giurgiu şi FC Viitorul Constanţa.



sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii