Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Situație tensionată la Dinamo: jucătorii nu și-au primit salariile și doctorul a fost dat afară!











Dinamo stă pe un butoi cu pulbere în aceste zile. Jucătorii sunt nemulțumiți pentru că nu și-au primit salariile restante, iar doctorul Adrian Motoacă a fost dat afară.

Jucătorii „câinilor” au fost informați că azi ar trebui să le intre salariile, însă acest lucru nu s-a întâmplat până la această oră și fotbaliștii sunt foarte nemulțumiți înaintea meciurilor cu primele 4 clasate: Gaz Metan, Viitorul, CS Universitatea Craiova și CFR Cluj.

S-au săturat să fie amânați de la o zi la alta de patronul Ionuț Negoiță și compania și nu mai cred în promisiunile acestora. 


DOCTORUL DAT AFARĂ
În plus, doctorul Adrian Motoacă a fost dat afară de la club după ce s-a certat cu bucătarul echipei pentru că era mizerie în bucătărie, scrie Fanatik. Medicul i-a reproșat în mai multe rânduri bucătarului că e murdar în bucătărie și că jucătorii au probleme digestive din cauza mâncării.

Oficialii lui Dinamo au confirmat informația pentru GSP.ro. Florin Prunea spune că azi va verifica situația: „O să mă duc să verific situația la Săftica în această după amiază. Am fost delegat de UEFA la Georgia - Irlanda”.

Jucătorii au afirmat sub protecția anonimatului pentru GSP că Motoacă era un doctor foarte bun, chiar dacă era mai virulent verbal. Și staff-ul tehnic e foarte supărat de situația creată. „Și doctorul Bătineanu era foarte bun, că nu degeaba a stat 20 ani la echipă, dar mai mult ca sigur nu ar accepta să se întoarcă la Dinamo”.




sursa: www.gsp.ro

Comentarii