Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Prunea: "Cine duce clubul în faliment va plăti"









Dinamo a învins cu 3-2 Viitorul, însă a făcut-o "pe stomacul gol". "Câinii" nu și-au primit salariile de o lună, iar unii de o lună și jumătate și situația clubului e destul de delicată.

Astfel, spectrul falimentului ar putea plana asupra clubului, după unele zvonuri, mai ales că patronul Ionuț Negoiță se chinuie de mai mult timp să "scape" de echipă. Managerul general Florin Prunea a ținut să lămurească aspectul.

"Restanţele trebuie să le primească în cel mai scurt timp. Sunt jucători de caracter, care niciodată nu au amestecat partea sportivă cu cea financiară şi Dumnezeu te ajută. Sunt convins că îşi vor vedea de treabă, dar îşi vor primi drepturile financiare în cel mai scurt timp.


Probabil că e şi această chestiune, cu vânzarea clubului, dar nu pot să vă spun mai multe, că nu am vorbit cu patronul în ultimul timp şi sunt convins că se va ţine de cuvânt, de ceea ce a promis.

Toată lumea şi-ar dori să vină la echipă, e normal, pentru că e echipa dânsului. Eu cred că va veni până la urmă şi va vorbi cu băieţii.

Nu cred, Dinamo e un club prea mare ca să vorbim de faliment. Dacă se va ajunge aici, cei care vor duce echipa asta în faliment vor plăti, cu siguranţă", a tunat Florin Prunea.

Motivul real pentru care Claudiu Florică nu mai cumpără Dinamo. Condiția refuzată de Ionuț Negoiță
Claudiu Florică nu mai cumpără Dinamo, iar digisport.ro a aflat care este motivul care a dus la încetarea negocierilor cu Ionuț Negoiță.

Finanțatorul grupării din Ștefan cel Mare a refuzat să garanteze valoarea exactă a datoriilor pe care le are Dinamo. Astfel, dacă apare o datorie veche care nu este specificată, ar trebui să fie suportată de Negoiță. Asta ar fi fost condiția lui Florică.

De altfel, în urmă cu câteva zile, Prunea a confirmat că Negoiță nu mai vinde clubul, sau cel puțin nu lui Claudiu Florică.




sursa: www.digisport.ro

Comentarii