Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Ricardo Grigore a marcat un EUROGOL şi a declarat la finalul meciului: ”Ştiam că voi înscrie!”







FC Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa din Liga a III-a Foresta Suceava.

Internaţionalul de tineret de la Dinamo, Ricardo Grigore a mărturisit la finalul partidei din Cupa României că se aştepta să marcheze în poarta sucevenilor. El a reuşit de altfel un eurogol: ”Am avut astăzi o atmosferă foarte frumoasă, ne-a bucurat acest lucru, pentru că suntem fotbalişti şi ne place să jucăm cu public.  Într-adevăr, a fost un meci foarte dificil, chiar dacă la prima vedere nu a părut. Am întâlnit o echipă foarte solidă şi ne-a pus chiar foarte mari probleme. Într-adevăr, dacă marcam încă două goluri, ne-am fi făcut jocul mult mai uşor. Dacă nu eram 100% concentraţi şi nu puneam osul la bătaie, cu siguranţă ne egalau, pentru că şi-au dorit foarte mult şi asta s-a văzut pe teren. Dar mă bucur foarte mult că am câştigat şi că am trecut în etapa viitoare.0Ştiam că o să marchez, i-am spus lui Robert înainte de meci că voi marca, simţeam asta. Când e să fie, intră şi dacă vrei şi dacă nu vrei.  Şi el mi-a spus acelaşi lucru. Mi-a spus că voi marca eu, şi eu acelaşi lucru i-am transmis”

Pentru Dinamo urmează partida cu U Craiova, partidă care se va juca însă la Turnu Severin: ”Ne place foarte mult atmosfera de pe Ion Oblemenco , este un stadion foarte frumos, foarte mare. Din păcate nu putem juca acolo din cauza gazonului. De asta mă bucură că jucăm la Severin, este un teren bun acolo din ce am înţeles şi asta ne ajută şi pe noi şi pe ei să ne punem jocul în practică şi să facem un meci foarte spectaculos”

Problemele financiare de la Dinamo nu-i afectează pe jucători. Cel puţin asta susţine Ricardo Grigore: ”Pe noi nu ne afectează aceste lucruri, dacă ne afectau se vedea pe teren. Noi trebuie să ne facem treaba foarte  bine. Indiferent cine va fi investitor la Dinamo, noi trebuie să câştigăm fiecare meci în parte. Când eram bine cu banii şi toate erau ok din punct de vedere financiar nu mergea echipa. Acum merge echipa şi vedeţi şi dumneavoastră ce se întâmplă. Dar asta nu ne afectează, dimpotrivă, ne dă forţă de muncă. Sunt jucător, îmi fac treaba pe teren, alte probleme nu mă privesc pe mine” a mai spus Grigore la finalul meciului.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii