Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Prunea nu a mai rezistat! S-a luat de Mihai Stoica, după ultimele ironii: "Ciocu' mic, noi nu suntem în acea situație”









Mihai Stoica, fostul director sportiv de la FCSB, nu ratează niciun moment s-o ironizeze pe Dinamo, echipă aflată în mare dificultate după ultimele mișcări de trupe din interiorul clubului. 

Enervat peste măsură de ironiile ațintite spre propriul club, Florin Prunea i-a răspuns fostului oficial roș-albastru: „Ciocu' mic, că sunt alții care nu și-au plătit jucătorii de două-trei luni de zile. Noi nu suntem în această situație. Suntem un club mult mai curat decât alții. 

Să spună adevărul, de când nu sunt plătiți jucătorii de la FCSB, și după să ne dea nouă lecții despre ce să facem la Dinamo”, a declarat Prunea, la TV Telekom Sport.


Declarațiile lui Florin Prunea vin într-un moment în care Dinamo trece prin clipe dificile. Jucătorii au mai multe salarii restante, iar clubul stă pe un butoi cu pulbere după anunțul lui Ionuț Negoiță, care vrea să vândă clubul pe un leu.





sursa: www.gsp.ro

Comentarii