Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vestea bună pentru Dusan Uhrin: “Fabbrini începe alergările”. Vestea rea: s-a accidentat Daniel Popa!












Dusan Uhrin râde cu un ochi, iar cu unul plânge. Antrenorul lui Dinamo a mai pierdut un jucător în timpul meciului cu Gaz Metan Mediaș, 2-0. Atacantul Daniel Popa, care primise în sfârșit șansa să fie titular la Dinamo, s-a accidentat. I s-a blocat spatele și nu se știe când va reveni pe gazon.


Daniel Popa s-a accidentat şi el, în schimb Fabbrini revine mai repede
În schimb, antrenorul se va putea baza în curând pe unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din lotul lui Dinamo.

Fabbrini ar putea intra pe finalul meciului cu Foresta Suceava dacă totul va merge bine la antrenamente. Partida din Cupa României se va disputa pe stadionul Areni din Suceava, joi, 30 octombrie, de la ora 19:30. În schimb însă, există probleme în linia ofensivă. Momentan, nu se ştie cât de gravă e accidentarea lui Daniel Popa, fotbalistul care devenise titularul postului după ce Montini suferise o accidentare în amicalul cu Chiajna din pauza prilejuită de meciurile naţionalei cu Feroe şi Norvegia.

”Diego va începe alergările în acest weekend. Este posibil să joace la meciul cu Foresta Suceava, dar nu știu deocamdată, depinde cum va reacționa organismul lui”, a declarat Dusan Uhrin. Diego Fabbrini a semnat pe 22 august un contract pe 3 ani cu echipa din Ștefan cel Mare după o experiență nereușită la ŢSKA Sofia. Venirea lui a fost un mare plus pentru “câini”, cu el pe teren, la primul meci, ei au câștigat categoric cu Hermannstadt, scor 3-0, au bătut Sepsi și au făcut un egal cu FC Botoșani. Din păcate pentru dinamoviști, el s-a accidentat în ultima înfrângere a lui Dinamo, la Giurgiu, pe 21 septembrie.

Mijlocașul italian nu este singurul care va reveni săptămâna viitoare la antrenamente. Și fundașul stânga Andrei Sin va începe să se pregătească pentru a reveni pe teren. În schimb, Mihai Neicuțescu a plecat sâmbătă în Istanbul, la clinica Acibadem. El are o fisură de gradul trei la menisc și un chist și va fi operat de urgență în Turcia. Deși conducătorii și antrenorul speră să se bazeze pe el într-o lună de zile, mai mult ca sigur el va fi pregătit să revină pe teren abia după pauza competițională din iarnă.







sursa: www.fanatik.ro
sursa foto: www.telekomsport.ro

Comentarii