Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo a amânat de două ori vizita medicală. Încă un jucator a lui Dinamo şi-a găsit echipă de play-off!Jonathan Rodriguez a reziliat contractul cu CFR Cluj şi este foarte aproape să semneze cu Sepsi Sf. Gheorghe. Ar fi al doilea jucător care o părăseşte pe Dinamo pentru covăsneni, primul fiind Cosmin Matei.

Jonathan Rodriguez s-a înţeles pentru un contract pe un an cu posibilitate de prelungire pe încă unul. El va câştigă la echipa lui Cristiano Bergodi 7000 de euro lunar.

Finanţatorul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegy, a confirma faptul că discuţiile cu fotbalistul sunt avansate: “Sunt negocieri şi suntem foarte aproape să îl convingem pe Jonathan Rodriguez”, a fost reacţia lui Dioszegy, potrivit Fanatik  

Dinamo a amânat de două ori vizita medicală! Mihali explică: “Aşteptăm să ne strângem pentru că încă sunt multe probleme la echipă!”

Antrenorul Gheorghe Mihali a explicat potrivit FANATIK motivele din spatele deciziei: “Aşteptăm să ne strângem pentru că încă sunt multe probleme la echipă şi la reunire nu ştiam exact pe cine ne putem baza.

În plus, unii dintre jucători dau BAC-ul în perioada asta, alţii au fost învoiţi şi unii dintre ei, aşa cum ştiţi, nu mai vor să rămână. Aşa, am decis să facem vizita medicală la o săptămână după reunire când sperăm ca lucrurile să fie mai clare”, a spus Mihali.

Antrenorul Gheorghe Mihali a explicat pentru FANATIK motivele din spatele deciziei: “Aşteptăm să ne strângem pentru că încă sunt multe probleme la echipă şi la reunire nu ştiam exact pe cine ne putem baza

În plus, unii dintre jucători dau BAC-ul în perioada asta, alţii au fost învoiţi şi unii dintre ei, aşa cum ştiţi, 

nu mai vor să rămână. Aşa, am decis să facem vizita medicală la o săptămână după reunire când sperăm ca lucrurile să fie mai clare”, a spus Mihali.

Comentarii