Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Dinamo a amânat de două ori vizita medicală. Încă un jucator a lui Dinamo şi-a găsit echipă de play-off!Jonathan Rodriguez a reziliat contractul cu CFR Cluj şi este foarte aproape să semneze cu Sepsi Sf. Gheorghe. Ar fi al doilea jucător care o părăseşte pe Dinamo pentru covăsneni, primul fiind Cosmin Matei.

Jonathan Rodriguez s-a înţeles pentru un contract pe un an cu posibilitate de prelungire pe încă unul. El va câştigă la echipa lui Cristiano Bergodi 7000 de euro lunar.

Finanţatorul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegy, a confirma faptul că discuţiile cu fotbalistul sunt avansate: “Sunt negocieri şi suntem foarte aproape să îl convingem pe Jonathan Rodriguez”, a fost reacţia lui Dioszegy, potrivit Fanatik  

Dinamo a amânat de două ori vizita medicală! Mihali explică: “Aşteptăm să ne strângem pentru că încă sunt multe probleme la echipă!”

Antrenorul Gheorghe Mihali a explicat potrivit FANATIK motivele din spatele deciziei: “Aşteptăm să ne strângem pentru că încă sunt multe probleme la echipă şi la reunire nu ştiam exact pe cine ne putem baza.

În plus, unii dintre jucători dau BAC-ul în perioada asta, alţii au fost învoiţi şi unii dintre ei, aşa cum ştiţi, nu mai vor să rămână. Aşa, am decis să facem vizita medicală la o săptămână după reunire când sperăm ca lucrurile să fie mai clare”, a spus Mihali.

Antrenorul Gheorghe Mihali a explicat pentru FANATIK motivele din spatele deciziei: “Aşteptăm să ne strângem pentru că încă sunt multe probleme la echipă şi la reunire nu ştiam exact pe cine ne putem baza

În plus, unii dintre jucători dau BAC-ul în perioada asta, alţii au fost învoiţi şi unii dintre ei, aşa cum ştiţi, 

nu mai vor să rămână. Aşa, am decis să facem vizita medicală la o săptămână după reunire când sperăm ca lucrurile să fie mai clare”, a spus Mihali.

Comentarii