Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Dinamo a amânat de două ori vizita medicală. Încă un jucator a lui Dinamo şi-a găsit echipă de play-off!



Jonathan Rodriguez a reziliat contractul cu CFR Cluj şi este foarte aproape să semneze cu Sepsi Sf. Gheorghe. Ar fi al doilea jucător care o părăseşte pe Dinamo pentru covăsneni, primul fiind Cosmin Matei.

Jonathan Rodriguez s-a înţeles pentru un contract pe un an cu posibilitate de prelungire pe încă unul. El va câştigă la echipa lui Cristiano Bergodi 7000 de euro lunar.

Finanţatorul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegy, a confirma faptul că discuţiile cu fotbalistul sunt avansate: “Sunt negocieri şi suntem foarte aproape să îl convingem pe Jonathan Rodriguez”, a fost reacţia lui Dioszegy, potrivit Fanatik  

Dinamo a amânat de două ori vizita medicală! Mihali explică: “Aşteptăm să ne strângem pentru că încă sunt multe probleme la echipă!”

Antrenorul Gheorghe Mihali a explicat potrivit FANATIK motivele din spatele deciziei: “Aşteptăm să ne strângem pentru că încă sunt multe probleme la echipă şi la reunire nu ştiam exact pe cine ne putem baza.

În plus, unii dintre jucători dau BAC-ul în perioada asta, alţii au fost învoiţi şi unii dintre ei, aşa cum ştiţi, nu mai vor să rămână. Aşa, am decis să facem vizita medicală la o săptămână după reunire când sperăm ca lucrurile să fie mai clare”, a spus Mihali.

Antrenorul Gheorghe Mihali a explicat pentru FANATIK motivele din spatele deciziei: “Aşteptăm să ne strângem pentru că încă sunt multe probleme la echipă şi la reunire nu ştiam exact pe cine ne putem baza

În plus, unii dintre jucători dau BAC-ul în perioada asta, alţii au fost învoiţi şi unii dintre ei, aşa cum ştiţi, 

nu mai vor să rămână. Aşa, am decis să facem vizita medicală la o săptămână după reunire când sperăm ca lucrurile să fie mai clare”, a spus Mihali.

Comentarii