Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Florin Prunea anunță APOCALIPSA la Dinamo: "E posibil să nu luăm licența”












Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, a fost la rândul său prezent la conferința de presă susținută azi de Ionuț Negoiță. Finanțatorul echipei a anunțat că se retrage definitiv de la Dinamo, intenționând să cedeze clubul pe un leu.


Subiectul salariilor restante a fost la rândul său atins la conferință. Florin Prunea i-a informat pe fanii dinamoviști cu privire la un scenariu horror, cel ca Dinamo să fie în imposibilitatea să primească licența în sezonul viitor din cauza datoriilor. 

„Referitor la partea sportivă, va fi destul de dificil. Le-am promis jucătorilor că vom achita partea financiară. Din păcate, nu cred că ne vom putea ține de cuvânt. Totuși, datoriile sunt mult mai mici decât la alte echipe. Sunt echipe deasupra noastră care au restante de 2-3 luni de zile. Avem contracte-lacrimă, curate, nu ca în alte părți. Suntem curați, lucru dovedit și de fair-play-ul financiar. Totuși, părerea mea e că Dinamo nu va primi licența din cauza acestui bulgăre.  

Am încercat să-l conving pe Negoiță să nu vândă, dar n-am reușit. Totuși, lumea se așteaptă să «punem cheia», dar nu se va întâmpla acest lucru. Băieții nu se așteptau să se ajungă aici, dar eu îl înțeleg pe domnul Negoiță și trebuie să găsim soluții. Niciun jucător nu va pleca păcălit de la acest club, promit acest lucru”, a declarat Florin Prunea. 




sursa: www.gsp.ro

Comentarii