Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Un om de afaceri din România vrea să cumpere Dinamo. "Am înaintat oferta şi o garanţie bancară de 500.000 de euro"









După ce finanţatorul celor de la Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a ieşit public şi a anunţat că vinde 51% din acţiunile clubului pentru un 1 leu, cu obligativitatea de a plăti rapid datoriile de 500.000 de euro, un om de afaceri din România pare în "pole-position" pentru preluarea clubului.

După ce au circulat pe internet mai multe zvonuri, privind cumpărarea clubului Dinamo de către Viorel Cataramă, omul de afaceri s-a folosit de reţelele de socializare pentru a confirma interesul pentru gruparea din "Ştefan cel Mare". ProSport a reuşit să stea de vorbă cu afaceristul născut în Bacău, care şi-a schiţat deja un plan de atac, pe termen imediat, mediu şi lung.

“Am înaintat domnului Negoiţă oferta de cumpărare a 50,10% din clubul Dinamo. Am pregătit o garanţie bancară în valoare de 500.000 de euro pentru garantarea tranzacţiei. Planul este pe termen imediat, mediu şi lung pentru ca acest club de mare tradiţie să lupte pentru titlu şi campionat şi să se califice în cupele europene. Îl iau în calcul şi pe Mircea Lucescu, dacă vrea să se implice. Ar fi un sprijin extraordinar, cu experienţa pe care o are. E o chestiune de negociere pentru a aduce toţi dinamoviştii alături de acest club, pentru a se relansa spre marea performanţă. Mă bazez pe sprijinul tuturor dinamoviştilor”, a declarat acesta pentru ProSport.

Astfel, nu mai rămâne decât ca cele două părţi să ajungă la un numitor comun şi să nu se întâmple precum în cazul negocierilor cu investitorii străini, Claudiu Florică, Mircea Rednic sau Horia Sabo. Dacă lucrurile se vor concretiza, Dinamo va intra pe mâna unui om cu o avere estimată la aproximativ 120 de milioane de euro.

În expectativă stau cele două asociaţii ale suporterilor, Asociaţia Dinamovişti Pentru Dinamo (ADPD) şi Doar Dinamo Bucureşti (DDB) - Peluza Cătălin Hîldan, cele care au decis să îngroape securea războiului şi să-şi unească forţele într-un ţel comun. Fanii dinamovişti se unesc pentru a salva echipa de fotbal.



sursa foto: www.gsp.ro
sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii