Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






România, out din Liga Campionilor la handbal masculin!






Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, oameni în picioare





România nu va mai avea reprezentantă în Liga Campionilor la handbal masculin din sezonul 2020-2021. Chiar dacă Dinamo a încântat în stagiunea trecută, iar acum este lider detaşat în Grupa D, “dulăii”, principalii favoriţi să câştige un nou titlu de campioană, au şanse minime să mai participe în EHF Champions League. Astfel, formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare va fi obligată să se mulţumească doar cu prezenţa în European Handball League.


România, locul 13 în clasamentul coeficienţilor EHF, ratează Liga Campionilor la handbal masculin
Din sezonul 2020-2021, EHF a stabilit că doar 16 echipe vor juca în grupele Ligii Campionilor la handbal masculin. Conform forului european, ţările care ocupă locurile 1-9 în clasamentul coefiecienţilor vor avea asigurat un loc în EHF Champions League. Alte şase echipe vor primi un wild card din partea Comitetului Executiv al Federaţiei Europene de Handbal. Ultimul loc disponibil în faza grupelor va fi atribuit ţării cu cele mai bune rezultate în ultimele trei sezoane din European Handball League, însă la primele trei ediţii este foarte probabil să fie acordat tot printr-un sistem de wild card.


România va ocupa locul 13 în clasamentul coeficienţilor pentru sezonul 2020-2021, iar campioana şi locul 2 vor fi nevoite să meargă în European Handball League. În aceste condiţii, poziţia secundă din Liga Zimbrilor va merge în preliminarii, în timp ce prima poziţie intră direct în faza grupelor.


Stăm foarte bine la handbal feminin: echipă în Champions League şi trei locuri în European Handball League
La handbal feminin, România, locul 3 în clasamentul coeficienţilor, stă mult mai bine şi va putea trimite o echipă în grupele Ligii Campionilor. Condiţiile de la masculin sunt păstrate, însă ţara noastră poate spera chiar la două locuri, aşa cum s-a întâmplat şi în sezonul 2019-2020. Condiţia principală este ca CSM Bucureşti să nu fie campioană, iar “tigroaicele” să primească un wild card.



sursa foto: csdinamo
sursa: www.fanatik.ro

Comentarii