Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo are probleme mari. Încă un jucător s-a accidentat, la România U21, şi e out 3 luni










Dinamo - Gaz Metan Mediaş se va disputa pe Arena Naţională şi se anunţă un meci extrem de tare! Ambele echipe ţintesc play-off-ul şi vor face tot posibilul să câştige, numai că Dinamo se confruntă cu probleme importante. În afara lui Montini, care va lipsi aproape două săptămâni, medicii l-au anunţat pe Duşan Uhrin că şi Mihai Neicuţescu este out, pentru mult mai lungă, circa 3 luni!

Dinamo - Gaz Metan Mediaş va avea loc vineri, de la 20:30, în direct pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro pentru abonaţii RCS - RDS
Accidentarea lui Neicuţescu a fost descoperită la echipa naţională de tineret. La un RMN efectuat la iniţiativa medicului de la România U21 s-a descoperit că atacantul de 21 de ani are o fisură de gradul 3 la menisc şi un chist, iar operaţie este obligatorie pentru ca situaţia să nu se agraveze. Totuşi, primele dureri ar fi apărut în urmă cu mai multă vreme şi au fost cauzate de terenurile proaste pe care s-a antrenat în perioada junioratului.

Mihai Neicuţescu se va opera în Turcia
Neicuțescu va pleca zilele următoare la Acibadem, clinica din Istanbul cu care Dinamo are parteneriat, după cum anunţă doardinamo.ro. Dacă totul merge bine, atacantul ar putea reveni în cantonamentul din iarnă, care se va desfășura cel mai probabil tot pe Costa del Sol, în Spania.

Situaţia lui Neicuţescu este cu atât mai problematică pentru antrenorul lui Dinao cu cât Mihai era una dintre soluţiile U21 de la Dinamo. Alături de el, între jucătorii care se încadrează în limita de vârstă impusă de regulament mai sunt Ciobotariu, Moldoveanu şi R. Grigore.

În 5 dintre ultimele 6 meciuri a jucat Neicuţescu pentru Dinamo, inclusiv în derby-ul FCSB - Dinamo 1-1
Matia Monttini va lipsi şi el de la meciul cu Gaz Mediaş, iar în locul acestuia ar putea evolua Slavko Perovic.



sursa: www.digisport.ro

Comentarii