Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Dan Nistor: ”Am înţeles că Negoiţă şi-a făcut implant de păr. Mi-e dor de dânsul!”












Dan Nistor a făcut un nou meci bun pentru Dinamo, iar la finalul partidei cu Viitorul a făcut spectacol la zona mixtă.

”Mă bucur că echipa a câştigat, ne-am îndeplinit obiectivul. Încet, încet urcăm, publicul m-a bucurat, încep să vină din ce în ce ma mulţi şi vorba aia, pe ei şi la caserie. Nu e niciun fel de problemă la club, cum au scris toate ziarele că Dinamo e în faliment. Nu o să fie Dinamo în faliment, chiar dacă unii vor nu o să fie” a mărturisit pentru început Nistor.


Mijlocaşul ”câinilor„ şi-a îndreptat apoi atenţia spre patronul Ionuţ Negoiţă: ”Sincer, mi-aş dori foarte mult să mai vină pe la noi, pentru că nu l-am mai văzut de mult timp şi chiar îmi e dor de dânsul. Înainte mai venea la Săftica, mai avea discuţii cu noi. Îi fac o invitaţie pe această cale şi îl aşteptăm la Săftica. Am auzit că şi-a făcut implant. Probabil de aceea nu o să-l mai recunoaştem, dar cu siguranţă îl recunoaştem. E acelaşi om bun, chiar dacă unii îl înjură, dacă nu era el, acest club era în faliment, aşa că să lăsăm răutăţile la o parte” a subliniat internaţionalul lui Dinamo.

Negocierile pentru vânzarea lui Dinamo ar fi picat. Nistor a avut o replică şi pentru asta: ”Toată lumea îl înjura pe George Copos la Rapid şi vedeţi unde e Rapid. Aşa că eu zic că nu e o veste proastă” a mai adăugat mijlocaşul lui Dinamo. 




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii