Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mircea Lucescu le dă speranțe dinamoviștilor: "Negoiță dă clubul pe un leu? Îți dai seama că sunt și eu interesat”












Mircea Lucescu (74 de ani) a declarat că este interesat de vânzarea clubului Dinamo, dacă afirmațiile făcute astăzi de finanțatorul Ionuț Negoiță sunt adevărate.

„Sună interesant ce spune Negoiță și trebuie văzut dacă este adevărat că datoriile sunt doar de 500.000 de euro. Eu am auzit că toate datoriile ajung undeva pe la 10 milioane de euro. 

Dar chiar dă clubul pe un leu? Cum așa? Îți dai seama că multă lume e interesată! Și eu, și oricine. Vedem ce se întâmplă”, a spus Mircea Lucescu, conform Fanatik.


CE A DECLARAT IONUȚ NEGOIȚĂ ASTĂZI
Negoiță a susținut astăzi o conferință de presă în care a vorbit despre principalele puncte de interes cu privire la clubul din „Ștefan cel Mare”.

Acesta a decis să renunțe la Dinamo, însă pune și condiții celui care se va încumeta să cumpere o parte sau toate acțiunile clubului.

„Decizia mea a fost și este că pachetul de 51% să îl vând pe un leu! Totuși, cei care vin sunt obligați să aducă 500.000 de euro în societate pentru a aduce la zi datoriile scandente. Nu se pune problema să dau clubul cuiva care nu are acești bani. Aceasta este decizia mea. 

Sunt destul de flexibil și cooperant pentru a da clubul cuiva. Datoriile clubului sunt de 1,8 milioane de euro. Doar o parte din ele sunt scadente. 51% din acțiuni înseamnă un leu. Dacă cineva vrea toate acțiunile, trebuie să plătească un milion de euro!”
Ionuț Negoiță.



sursa: www.gsp.ro

Comentarii