Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Laurențiu Diniță, fost jucător la Steaua, a recunoscut că e dinamovist











Laurențiu Diniță (44 de ani), fost atacant la Steaua și ultima dată antrenor la Concordia Chiajna, a fost invitatul lui Victor Vrînceanu la GSP LIVE și a recunoscut că, deși a îmbrăcat tricoul roș-albastru, a crescut cu Dinamo în suflet. 

„Am ținut cu Dinamo până am plecat la Steaua și încă ceva timp. Ușor-ușor m-am atașat de Steaua datorită performanțelor și grupului de acolo. Eram o familie. Stăteam mai mult cu colegii decât cu familia acasă. Nu ai cum să pleci și să spui că nu simți nimic pentru echipa respectivă, cum simți pentru toate echipele pentru care ai jucat. Acum, când mă uit la derby țin și cu una și cu cealaltă. Am fost dinamovist înfocat 28 de ani, iar în doi ani la Steaua m-am schimbat puțin. E și normal când joci acolo să pui suflet. Eu am fost antrenor și la Dinamo, îl am pe copilul meu la Dinamo la juniori. Simpatizez cu ambele echipe. Cine e mai bună să câștige”, a spus Laurențiu Diniță, la GSP LIVE.  

În decursul a două zile, este al doilea fost jucător la Steaua care recunoaște la GSP LIVE că ține cu Dinamo, după Ștefan Iovan (59 de ani), căpitanul de la Sevilla.


A AVUT OFERTĂ DE LA DINAMO, DAR A ALES STEAUA 
Laurențiu Diniță s-a transferat în anul 2003 de la Sportul Studențesc la Steaua, dar a dezvăluit că a avut ofertă și de la Dinamo. Ioan Andone era antrenorul care l-a dorit acolo, dar nu i-a mai răspuns la telefon. Ulterior, Andone s-a supărat pentru alegerea fostului atacant.  

GHINIONUL CARIEREI  
În perioada în care juca la Steaua (2003-2006), Diniță a avut ofertă de la Litex (Bulgaria), dar Gigi Becali nu l-a lăsat să plece, deși i s-a oferit în schimbul jucătorului suma de 1 milion de dolari.  

„Domnul Gigi Becali nu mi-a dat drumul. Veniseră de la Litex să îl vadă pe Oprița și le-a plăcut de mine. Au oferit 1 milion de dolari. În perioada aia, până să plece nea Piți, au făcut un grup de jucători care erau netransferabili printre care eram și eu”, a spus Laurențiu Diniță. 

Tot în acea perioadă, la un derby cu Rapid, Anghel Iordănescu, pe atunci selecționerul echipei naționale, a mers să îl urmărească pe Laurențiu Diniță, în vederea unei posibile convocări la prima reprezentativă. Ghinionul a făcut ca fostul fotbalist să se accidenteze atunci.  

„Am făcut o dublă ruptură musculară atunci. Chiar după meci, la interviuri, mi s-a spus că a venit să mă urmărească Anghel Iordănescu să mă ia la echipa națională. Mi-a părut rău”, a mărturisit Diniță. 




sursa: www.gsp.ro

Comentarii