Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ultimele veşti de la Dinamo. Anunţul lui Florin Prunea despre salariile jucătorilor










Dinamo s-a calificat în "sferturile" Cupei României, după 4-0 cu Foresta Suceava, iar prestaţiile echipei depăşesc după multă vreme condiţiile oferite de conducere. Rezultatele sunt cu atât mai de apreciat, cu cât există restanţe financiare.

Chiar dacă Ionuţ Negoiţă a anunţat că dacă într-o lună nu găseşte cumpărător viitorul clubului e sumbru, până vineri fotbaliştii vor primi o parte din bani. 

Florin Prunea a anunţat când îşi primesc jucătorii de la Dinamo banii
"Jucătorilor, când le spui adevărul, înţeleg. Până mâine îşi vor primi o parte dintre restanţe. Vor rămâne unii cu jumătate de salariu restant, alţii cu un salariu. Stăm bine faţă de alte echipe, să ştii!


Domnul Negoiţă negociază cu mai multe persoane, şi cu suporterii. O să vedeţi că în cel mai scurt timp totul va intra pe făgaşul normal. La echipă nu sunt probleme. Nu poţi să nu fii îngrijorat cu această situaţie la un club mare. Le mulţumesc băieţilor că au înţeles", a declarat Florin Prunea la Digi Sport Matinal.

Florin Prunea a fost întrebat şi despre posibilitatea revenirii lui Nicolae Badea la Dinamo, care le-ar putea propune şi lui George Copos şi lui Mircea Lucescu trecerea la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"Sunt nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Orice opţiune care poate ajuta Dinamo este de luat în seamă", a mai spus Prunea.

Mesajul lui Dan Nistor pentru conducerea lui Dinamo
Nu ştiu ce să mai spun, ce să mai cred (n.r. despre situaţia de la Dinamo). Ne-am calificat şi asta contează.

Eu am doi ani de contract. Dacă cineva nu va mai avea nevoie de mine, voi pleca, dar eu cred că mai au nevoie de mine. Echipa trăieşte datorită suporterilor şi va trăi în continuare. Dinamo va fi, cu siguranţă, acolo sus", a declarat Nistor după meciul de la Suceava.

Video Foresta Suceava - Dinamo 0-4





sursa: www.digisport.ro

Comentarii