Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Giani Kiriţă, indignat la culme: "E o sumă jenantă pentru Dan Nistor!"











Decizia şefilor dinamovişti de a-l vinde pe Dan Nistor la Universitatea Craiova i-a înfuriat pe fanii alb-roşii. Fost căpitan şi jucător simbol al grupării din Ştefan cel Mare, Giani Kiriţă, crede că suma de transfer, sub 300 de mii de euro, este una ruşinoasă. 


"Nu era cazul să fie vândut pe atâția bani, dar nu e primul cu care se procedează așa, că a mai fost și Costache. E o sumă jenantă pentru un jucător reprezentativ. Poate ei au o strategie și noi nu o înțelegem. Dacă eram implicat, era altceva, dar noi, suporterii, nu avem nicio putere. Dacă asta e politica lor…," a declarat Giani Kiriță pentru ProSport.

Giani Kiriţă critică pe conducătorii lui Dinamo pentru iniţiativa de a pune chipul lui Dan Nistor pe autocar
Giani Kiriţă este indignat şi de faptul că Dinamo cedează uşor un jucător a cărui imagine a fost imprimată pe autocarul clubului ca şi cum ar fi fost o legendă. 

"Sunt alți jucători care merită să fie pe autocar, de la Cornel Dinu la Cătălin Hîldan. Din actuala generație nu are cine să fie pus, cu tot respectul, pentru că nu au făcut nicio performanță pentru Dinamo.

Problema e că dacă în conducere ar fi fost cineva care ar fi făcut performanțe pentru Dinamo, s-ar fi ridicat și spunea: Stați puțin, oameni buni. Dacă punem pe cineva pe autocar, hai să punem pe cineva care reprezintă Dinamo pe viață, nu care la prima ofertă vine și zice :Eu plec!


Eu nu vorbesc de dragul de a mă auzi vorbind, vorbim de ceea ce trebuie făcut la un club ca Dinamo. La domnul Negoiță, dacă vine un băiat cu un laptop și zice:Hai să luăm jucătorul ăla, cred că îl ia și îi dă un post în club", a mai spus cel care a cucerit două titluri de campion cu Dinamo.





sursa: www.digisport.ro

Comentarii