Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionuț Negoiță n-a mai răspuns la telefon după ce investitorii italieni aduși de Dario Bonetti i-au cerut situația financiară: „E clar, nu vor să vândă clubul”












Fostul antrenor dinamovist Dario Bonetti, 58 de ani, și un reprezentat al Asociaței „Dinamoviști pentru Dinamo” au vorbit cu un grup de investitori italieni să vină la clubul din Ștefan cel Mare.

După întâlnirea ce a avut loc la Milano, aceștia au fost de acord în principiu, iar avocații lor au trimis o scrisoare către Ionuț Negoiță în acest sens. Timp de două luni n-a răspuns nimeni de la Dinamo. 

ITALIENII DĂDEAU 10 MILIOANE DE EURO PE DINAMO!
Până la urmă, avocații l-au contactat direct pe Negoiță, prin telefon. I-au transmis acestuia interesul afaceriștilor peninsulari, care vor să dea 10 milioane de euro pe club, dar ar dori actele care să arate situația financiară de la club înainte de a trece la discuții avansate. Din acel moment, Negoiță nu le-a mai răspuns la telefon și nimeni din club nu a mai vorbit cu ei.

„E clar, nu vor să vândă clubul”, au concluzionat italienii.




sursa: www.gsp.ro

Comentarii