Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Constantin Dănilescu: "Ar fi prea trist să retrogradeze"














Fostul conducător al dinamoviștilor, Constantin Dănilescu, susține că posibilii investitori au unele temeri pentru că ar putea exista "dedesubturi".

"Ştiţi de ce cred eu asta (n.r.: că nu se vinde Dinamo)? Pentru că toată lumea se teme de ceea ce se va întâmpla după ce se vor semna actele. Câte lucruri mai pot apărea după acest act? Mai apar anumite lucruri şi sunt destul de triste atunci când apar. Dar fotbalul se zbate şi dacă nu ar fi drepturile de la TV şi dacă nu ar fi emisiunile astea, nu ştiu ce s-ar întâmpla cu fotbalul", a explicat Constantin Dănilescu.

Ce a fost și ce a ajuns Dinamo? De la lupta la titlu, la cea pentru evitarea retrogradării
Dinamo va începe noul an de pe locul 9 din 14 echipe. Este pentru al doilea sezon la rând când "câinii" joacă în play-off, în loc să se lupte în play-out. Acum, chiar există riscul ca echipa să retrogradeze, sau în orice caz, lupta se dă în acea zonă.

"Nu cred că ar ajunge Dinamo să retrogradeze. Ar fi prea trist. Dacă a plecat liderul jucătorilor, probabil că nu vor mai pleca alţii şi vor căuta să compenseze cu ceva. (...) Probabil că Dusan Uhrin nu are cu cine să joace, dar este un antrenor perseverent şi cred că, dacă ar avea material de lucru, ar obţine rezultate mai bune", a precizat Dănilescu.



sursa foto: www.gsp.ro
sursa: www.digisport.ro

Comentarii