Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Transferul lui Ionuț Nedelcearu de la Ufa în Serie A ar putea fi salvarea „câinilor”













Dinamo are nevoie de peste 600.000 de euro pentru a obține licența și a duce la bun sfârșit acest sezon, anunță managerul general Florin Prunea. Transferul lui Ionuț Nedelcearu (23 de ani) de la Ufa în Serie A ar putea fi salvarea „câinilor”.

Dinamo l-a cedat pe Nedelcearu la Ufa în iarna lui 2018 în schimbul sumei de 600.000 de euro și a fost inspirată să păstreze un procent de 15% dintr-un eventual viitor transfer. Acum, Brescia se arată interesată de serviciile fundașului central și e dispusă să plătească 3,5 milioane de euro. Dinamoviștilor le-ar reveni 525.000 de euro din această sumă. 

„Cu siguranță că trebuie să facem rost de bani. Ne mai trebuie 600.000, 700.000 de euro ca să putem lua licența și să ducem la bun sfârșit sezonul” 
- Florin Prunea, manager general Dinamo

BRESCIA ARE ȘI UN PLAN B
Dinamo nu e încă salvată, deoarece Brescia, ocupanta ultimului loc din Serie A, ia în calcul și un împrumut al lui Nedelcearu, în primă fază. Astfel, ar plăti abia la finalul sezonului suma de 3,5 milioane de euro. Presa din Rusia scrie să Ufa nu ar fi de acord cu această variantă. Soarta lui Dinamo ar putea depinde de negocierile dintre cele două formații. 

IONUȚ NEDELCEARU: „M-AȘ BUCURA SĂ AJUT DINAMO”
„Știu că Ufa a răspuns cu o contraofertă și vrea ceva mai mult. Brescia vrea împrumut până în vară cu anumite clauze. Nu știu ce diferență e între ofertă și contraofertă. Agentul nu au vrut să știu prea multe detalii. E vorba de Giovanni Becali. Ei m-au întrebat, le-am spus că vreau să fac acest pas. Cu rușii e puțin mai greu. Nu prea țin cont de părerea ta, vor să își atingă obiectivele lor. M-aș bucura foarte mult dacă ar câștiga și Dinamo. E un procent de 15%. Nu știu exact toate detaliile”, a declarat Nedelcearu la TV Digi Sport.  



„NEDELCEARU, UN PARIU RISCANT”
„Suflă vântul Estului. E important să faci achiziţii şi faptele vor demonstra dacă omul potrivit pentru Brescia, domnul Lup ce rezolvă problemele, este cu adevărat Ionuţ Nedelcearu. Pe hârtie nu arată ca un nume mare, dar este un jucător valoros, de încredere la nivel intenaţional. Totuşi, nu corespunde tipului de fundaş central ce i-ar servi lui Eugenio Corini. Adaptat deja pentru Il Calcio, expert, viclean şi matur în a se integra repede mecanismelor Seriei A. Acolo unde românul venit din Rusia nu a jucat niciodată”, a avertizat cotidianul local Brescia Oggi.



sursa: www.gsp.ro

Comentarii