Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionuţ Negoiţă recunoaşte că a luat bani puţini pe Nistor şi Ciobotariu: "Sume mici, dar nu poveşti!"










Dinamo i-a cedat în această iarnă pe doi dintre cei mai buni jucători ai echipei - căpitanul Dan Nistor a ajuns la Universitatea Craiova în timp ce Denis Ciobotariu, un jucător de viitor, a semnat cu campioana CFR Cluj. 


Gruparea din Ştefan cel Mare a încasat puţin mai mult de 400 de mii de euro pentru cei doi fotbalişti, iar Ionuţ Negoiţă a recunoscut că a renunţat la jucători pentru că avea nevoie urgent de bani. Finanţatorul lui Dinamo a explicat şi de ce nu a putut primi o sumă mai consistentă.

"Sumele au fost mici, dar sunt chestiuni concrete în comparaţie cu poveşti. Important este ca Dinamo să ia licenţa. Ca să ia licenţa trebuie să aibă bani. Ca să aibă bani, trebuie să găsească surse de finanţare. Asta până la vânzarea clubului.

A trebuit să vindem la aceste sume pentru că astea au fost ofertele. Cu banii de pe Nistor şi Ciobotariu s-au plătit strict cheltuieli ce au legătură cu licenţa, salarii din club. Alea mai mici şi pe noiembrie, cei cu salarii mai mari pentru octombrie. Taxele către stat sunt la zi," a declarat Ionuţ Negoiţă la Digi Sport Special.


Situația "câinilor", prin ochii rivalilor: "Asta înseamnă desființare"
Dinamo și-a pierdut cel mai bun jucător în această iarnă, pe Dan Nistor, pentru o sumă ridicolă, iar multă lume a criticat decizia clubului. Helmuth Duckadam a caracterizat situația rivalilor, iar verdictul dat de acesta este crunt.

"Nu ştiu dacă e economie neapărat, dar cred că la Dinamo e deja o disperare, o disperare de a nu lua licenţa. Şi atunci, automat, asta înseamnă desfiinţare, cred. Şi sigur că probabil că şi unele declaraţii ale lui Florin au alimentat chestia asta...", a spus Duckadam la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

275.000 de euro a plătit Universitatea Craiova pentru Dan Nistor
Nistor este cel mai bun pasator din Liga 1. În acest sezon, căpitanul "câinilor" a dat 10 assist-uri și a înscris și 4 goluri în 16 meciuri din Liga 1. În total, în acest sezon, Nistor are 5 goluri în 18 meciuri oficiale la Dinamo.




sursa: www.digisport.ro

Comentarii