Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Lukas Skovajsa la Dinamo! fundașul slovac a făcut deja vizita medicală










Dinamo este pe cale să rezolve primul dintre cele trei transferuri dorite de Dusan Uhrin, un fundaș multifuncțional slovac, Lukas Skovajsa, 25 de ani, liber de contract, care a sosit la București și în această dimineață a efectuat vizita medicală. 




Dinamo și-a pierdut căpitanul, iar prima mutare pe cale de rezolvare este transferul unui fundaș care poate evolua atât în centrul defensivei, cât și în banda stângă.

Liber de contract, dar având în CV selecții la reprezentativa de tineret a Slovaciei, în perioada 2015-2017. Lukas Skovajsa, 25 de ani, a devenit liber de contract zilele trecute și a sosit marți seară la București pentru a veni să semneze cu dinamoviștii.

Apărătorul înalt de 1,81 metri a evoluat în acest sezon mai mult ca stoper stânga, iar pe această poziție vrea și Dusan Uhrin să-l încerce. Lângă Ante Puljici, în condițiile în care Mihai Popescu și Linas Klimavicius își caută noi angajamente.

REZERVĂ CU FCSB-UL LUI RĂDOI
Lukas s-a născut în Trencin și a jucat pentru echipa locală până în această iarnă, când a decis că este cazul pentru o experiență în străinătate. În total, a adunat 7 goluri și 14 assist-uri în 148 de partide pentru fosta campioană a țării.

Skovajsa a mai avut o experiență cu românii. Jucătorul a făcut parte din lotul cu care Trencin a abordat turul II preliminar al Champions League cu FCSB-ul antrenat în iulie 2015 de către Mirel Rădoi.

Viitorul dinamovist nu a jucat deloc în "dubla" la finalul căreia roș-albaștrii s-au calificat cu mari emoții, după 2-0 și 2-3. z

1 gol
și un assist a strâns Skovajsa în tricoul lui Trencin în actuala ediție în 14 meciuri

3 trofee
a câștigat fundașul stânga cu Trencin, două campionate și o Cupă a Slovaciei

„Ne trebuie 3-4 jucători pentru îmbunătățirea lotului, fiindcă avem totuși jucători de valoare. Nu cred că vor mai pleca dintre cei importanți”
Florin Prunea, manager general Dinamo

4 selecții
are fotbalistul la selecționata Slovaciei U21

300.000 de euro
este cota lui Lukas, conform transfermarkt



sursa: www.gsp.ro

Comentarii