Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Chipul lui Nistor pe autocar a stârnit controverse la Dinamo: "Doar Cătălin Hîldan poate avea așa ceva"











Chipul lui Dan Nistor a fost pus pe autocarul lui Dinamo pentru scurt timp, însă Florentin Petre e de părere că astfel de gesturi ar trebui făcute numai pentru legendele clubului.


Întrebat despre decizia clubului de a pune chipul lui Dan Nistor pe autocar, Florentin Petre a răspuns ferm: "Poza cu chipul unui jucător... doar Cătălin Hîldan mai poate avea așa ceva. El este un simbol. Trebuie să ținem vie memoria lui, pentru că nu o să se mai nască niciodată un jucător cu determinarea sa. Este păcat că acest club a ajuns într-o situație neclară", a declarat Petre.

Chipul lui Dan Nistor a fost dat jos de pe autocarul clubului chiar la solicitarea mijlocașului, a spus Ionel Dănciulescu, team-managerul ”câinilor”.

Ce a spus Dan Nistor după ce și-a văzut chipul pe autocarul lui Dinamo
În octombrie 2019, fanii lui Dinamo au venit cu ideea de a-i pune chipul lui Nistor pe autocar, pentru că-l considerau un simbol al echipei. Decizia a surprins atunci, mai ales că de foarte mult timp pe autocar, la loc de cinste, se află și chipul lui Cătălin Hîldan, ”Unicul Căpitan”.

”Este un lucru extraordinar pentru mine și pentru familia mea să vezi că atâta lume te iubește. Sunt un pic cam brunet, dar e ok. Trebuie să muncesc și mai mult pentru a nu-i dezamăgi.

Mă bucur că s-a trecut peste divergențele cu fanii”, a spus Dan Nistor, în octombrie 2019, după meciul Dinamo - Gaz Metan 2-0.




sursa: www.digisport.ro

Comentarii