Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






OFICIAL | Primul jucător transferat de Dinamo în această iarnă













Lukas Skovajsa (25 de ani) este noul jucător al celor de la Dinamo. Fundașul slovac este primul jucător transferat de ”câini” în această iarnă.


Cel mai probabil, Lukas Skovajsa a fost adus pentru a acoperi golul lăsat de plecarea lui Linas Klimavicius la Politehnica Iași. Clubul din ”Ștefan cel Mare” a oficializat transferul prin intermediul unui comunicat.

”OFICIAL. Lukas Skovajsa la Dinamo București

București, 12 ianuarie 2020. Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial al clubului, www.fcdinamo.ro, transferul fundașului slovac Lukas Skovajsa (25 de ani) la echipa din Ștefan cel Mare.
Fost internațional de tineret al Slovaciei, Lukas Skovajsa s-a născut la Trencin și a evoluat în carieră doar la AS Trencin, de la copii și juniori până la prima echipă.
Lukas Skovajsa a debutat în 2012 în prima ligă a Slovaciei, a adunat 150 meciuri și 7 goluri pentru AS Trencin în toate competițiile (119/4 în campionat, 20/3 în Cupa Slovaciei, 11/- în cupele europene) și are două titluri de campion în palmares.
Noul jucător dinamovist a efectuat vizita medicală, a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul principal Dusan Uhrin la Săftica și va pleca luni dimineață cu echipa în cantonamentul din Spania.

13 meciuri a jucat Lukas Skovajsa pentru Trencin în acest sezon competițional, 11 în campionat și două în Cupa Slovaciei. A marcat un gol în partida Trencin vs Skalica, scor 4-0 în Cupa Slovaciei.

7 decembrie 2019 este data ultimului joc oficial în care a evoluat Lukas Skovajsa pentru Trencin. A fost integralist în meciul Nitra vs Trencin, scor 1-1 în campionatul Slovaciei.

3 trofee are Lukas Skovajsa în palmares. Cu Trencin a câștigat de două ori titlul de campion al Slovaciei (2015 și 2016) și a mai cucerit, în 2016, Cupa Slovaciei.

11 partide a jucat Lukas Skovajsa la Trencin în cupele europene, toate în tururile preliminare Champions League și Europa League.

4 selecții a adunat Lukas Skovajsa pentru reprezentativa sub 21 de ani a Slovaciei”, se arată în comunicatul emis de club.





sursa: www.digisport.ro


Comentarii