Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Transferul lui Dan Nistor la Craiova l-a scandalizat pe Florin Prunea: „300.000 de euro e o sumă penibilă! Sunați-l pe Negoiță!”












Florin Prunea (51 de ani), managerul general al lui Dinamo, afirmă că n-are nicio legătură cu discuțiile privind transferul lui Dan Nistor (31 de ani) la Craiova.

Oficialul dinamoviștilor nu e mulțumit nici cu suma pe care Craiova vrea s-o achite pentru transferul căpitanului „câinilor”, 300.000 de euro.

„Cu mine, Florin Prunea, nu a discutat nimeni despre o plecare a lui Dan Nistor de la Dinamo. Sunaţi la domnul Negoiţă, bănuiesc că vă răspunde.

300 de mii de euro? Este o sumă penibilă! Jenantă! Un jucător ca el nu poate costa atât de puţin. Este o jignire la adresa suporterilor, a tot ceea ce înseamnă Dinamo. Noi nu suntem rivali acum cu Craiova. Ei au stadion, au meci de meci fani mulţi la meci, au buget de cinci ori mai mare ca noi. Nu ne putem compara cu ei în acest moment.

Este jenant însă să cumperi de la Dinamo cu 300 de mii de euro. Păi, au dat 250 de mii pe Qaka de la Iaşi, nu putem să facem o asemenea greşeală. Repet, din punctul meu de vedere este o mare greşeală. Iar preţul este jenant. El nu poate forţa o plecare, pentru că se află sub contract”, a declarat Prunea, la TV Telekom Sport.

„Nistor ar fi o pierdere foarte mare pentru noi. Din punctul meu de vedere, Dan Nistor este netransferabil. Mai avem de luptat, avem patru etape hotărâtoare şi avem nevoie de un fotbalist ca el. Noi trebuie să obţinem maximum de puncte, iar celelalte să se încurce. E clar că programul nostru este foarte dificil”
Florin Prunea, manager general Dinamo

PRUNEA N-A PARTICIPAT LA DISCUȚII
Conform informațiilor GSP.ro, Prunea nu a participat deloc la negocierile pentru transferul lui Nistor în Bănie. Intrat în dizgrație în „Ștefan cel Mare”, fostul goalkeeper a fost ocolit atunci când s-a pus problema discuțiilor cu oficialii Craiovei.  

Cei care au intermediat mutarea lui Nistor au fost patronul Ionuț Negoiță și secretarul Bogdan Bălănescu.  

CRAIOVA ÎL IA PE DAN NISTOR! LOVITURĂ PENTRU DINAMO: CĂPITANUL AR URMA SĂ SEMNEZE LUNI CU OLTENII 
Conform ProSport, Nistor ar urma să semneze lunea viitoare cu gruparea antrenată de Victor Pițurcă, unde l-ar aștepta un salariu de 20.000 de euro pe lună. Potrivit aceleiași surse, chiar fotbalistul a fost cel care a insistat să fie lăsat să plece în Bănie.

Craiova ar urma să le plătească celor de la Dinamo suma de 300.000 de euro, mult sub așteptările pe care șefii din „Ștefan cel Mare” le aveau privind transferul celui mai valoros jucător din lot.




sursa: www.gsp.ro

Comentarii