Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mircea Lucescu nu crede în varianta cu şeicii: "E un fake news". Cine crede că e omul potrivit pentru Dinamo












Mircea Lucescu a fost prezent la primul meci amical disputat de Rapid în 2020, 8-0 cu FC Bucharest United Bucureşti, echipă din Liga a 4-a.

Printre alte subiecte abordate a fost şi cel legat de şeicii din EAU interesaţi de Dinamo. "Nu cred, e un fake news", a reacţionat Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu nu crede în varianta cu şeicii care vor Dinamo. Nicolae Badea i se pare cel mai indicat
"Mulţi încearcă să-şi facă imagine, publicitate. Până nu văd ceva concret, eu nu cred. Părerea mea este că Nicolae Badea este singurul şi cel mai indicat să preia Dinamo. El a mai fost acolo şi a demonstrat că echipa a făcut performanţă.

Ce spune Negoiţă nu este adevărat. Pentru că sunt datorii de 7, 8 milioane de euro şi nu se ştie unde. Este o încrengătură de chestii juridice, din care e greu să ieşi. Şi nu înţeleg cum a putut fi înstrăinată o parte din Săftica", a mai spus Lucescu, 74 de ani.

Mircea Lucescu a antrenat ultima oară selecţionata Turciei
După ce a plecat de la Şahtior, în 2016, Mircea Lucescu a pregătit un an echipa rusă Zenit Sankt Petersburg. În 2017 a preluat naţionala Turciei, de la care a plecat în 2019, înainte de finalul contractului.


Rezultatele în Liga Naţiunilor au fost sub aşteptări, motiv pentru care înţelegerea a fost reziliată, iar Şenol Guneş a reuşit să califice echipa la EURO 2020. Acum, cei de la Rapid speră ca Mircea Lucescu să fie sfătuitorul lui Daniel Pancu.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii