Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Marius Niculae se declară sceptic în privinţa echipei sale de suflet şi se teme de ce e mai rău: Dinamo, în faliment










Fostul internaţional Marius Niculae se declară sceptic în privinţa echipei sale de suflet şi se teme de ce e mai rău: Dinamo, în faliment.

"Cum s-o văd? (n.r. - situaţia de la Dinamo) La fel cum a terminat, adică nu au făcut transferuri importante, din contră, au vândut cel mai bun jucător. Sunt nişte lucruri care nu se întâmplau în trecut la Dinamo şi asta nu-mi dă motive că în viitor o să fie mai bine decât este acum. Din contră, eu n-o văd pe Dinamo în momentul de faţă în play-off.

Dacă nu se va găsi o soluţie să se achite datoriile şi aşa mai departe şi nimeni nu se va implica, nu doar la modul verbal, ci financiar, atunci există şi această posibilitate. Trebuie luată în calcul. Nu-mi imaginam niciodată că Dinamo va ajunge cum a fost Rapidul acum ceva timp. Exisă acest risc şi trebuie luat în seamă foarte serios", a declarat Marius Niculae, la Telekom Sport.

"Săgeată" a mărturisit că transferul lui Dan Nistor de la Dinamo la Universitatea Craiova nu l-a luat prin surprindere: "În ultimul timp, sincer să fiu, nu mă mai miră nimic la Dinamo, mai ales că Dinamo a dat şi jucători Stelei. Acum dă şi Craiovei, întăreşte rivalele, acesta nu e un lucru bun".

"Problemele sunt mai mari decât sunt prezentate presei"
Marius Niculae a vorbit şi despre motivele pentru care investitorii ezită să preia clubul de la Ionuţ Negoiţă: "Nu ştiu, cred că sunt probleme mult mai mari decât sunt prezentate presei. Eu ştiu că sunt nişte datorii mai vechi în spate şi probabil posibililor cumpărători le e teamă de a prelua şi aceste datorii".

Totuşi, fostul atacant al "câinilor" nu crede că se pune problema ca echipa să retrogradeze: "Eu cred că se merge prea mult, dar atât timp cât joci în play-out, totuşi te baţi la retrogradare şi nu la campionat. Dar eu nu o văd pe Dinamo să fie chiar aşa rău. Totuşi, are un lot ok şi nu cred că se va pune problema de a retrograda sub nicio formă. Dinamo nu cred că va retrograda niciodată pe plan sportiv".



sursa: www.telekomsport.ro



Comentarii