Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Nistor a fost forțat de conducerea "câinilor" să își facă bagajele











Gruparea din Ștefan cel Mare se va despărți de Dan Nistor în această iarnă. Însă nu fotbalistul este cel care și-a dorit să plece. Digi Sport a aflat că fotbalistul a fost forțat de conducerea "câinilor" să își facă bagajele. Mijlocașul a fost printre cei mai vocali jucători atunci când a venit vorba despre restanțele financiare pe care clubul pe are față de jucători, iar asta i-a deranjat la culme pe șefii alb-roșiilor. 

Ca atare, conducerea clubului i-ar fi transmis mijlocașului că ar fi mai bine să plece în această iarnă. Ionuț Negoiță vrea liniște la echipă și este convins că Dan Nistor este "capul răutăților" în vestiar. 300.000 de euro reprezintă o sumă mulțumitoare pentru finanțatorul lui Dinamo, care nu a stat pe gânduri când a venit oferta Craiovei.


Ce îi oferă Craiova lui Dan Nistor
Oferta de la Craiova a venit "mănușă", iar transferul ar urma să se parafeze luni, în ziua în care Dinamo are programată reunirea. Conform înformațiilor Digi Sport, Dan Nistor ar urma să primească 14.000 de euro pe lună la gruparea din Bănie și o sumă uriașă la semnătură: 120.000 de euro, adică salariul pe 9 luni!

O ofertă de nerefuzat pentru Dan Nistor, care caută stabilitate financiară și este sătul de incertitudinea de la Dinamo. Cum conducerea l-a și împins să plece, alegerea fotbalistului a devenit și mai ușoară.


sursa: www.digisport.ro

Comentarii

  1. La să-ți l sa tea de ce îl goniți nu aveți bani la buzunar rușine să vă fie n-ați vândut jucători buna și ați adus jucători liberi de contract așa vreți să joace bine performanta la Dinamo se face când dați toate restanțele și și atunci vezi performanta sunt dinamovist de mic Dinamo este sufletul meu

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu