Ultima Postare

Așteptând Cu Nervii Încordați: Fanii Dinamo Cu Sufletul la Gura!

  foto: Colaj Fanatik Compania Națională de Investiții a avansat în etapele procedurale pentru implementarea proiectului  "construirea Arenei Multifuncționale Dinamo". În vederea clarificării așteptărilor pentru perioada  viitoare, prezentăm un cronogram complet al etapelor pe care urmează să le parcurgem în continuare până la realizarea obiectivului nostru visat. În urma aprobării indicatorilor tehnico-economici prin Hotărârea de Guvern din 21.03.2024, CNI a inițiat procesul deja consacrat și utilizat în alte proiecte similare, conform informațiilor disponibile pe pagina Noul Stadion "Dinamo". Termenele necesare pentru CNI sunt următoarele: Elaborarea caietului de sarcini și a procedurilor de validare: 1.5 luni Lansarea procedurii de achiziție prin licitație publică pentru serviciile de demolare și construcție și termenul limită pentru depunerea ofertelor: 2 luni Evaluarea ofertelor de către CNI în ceea ce privește respectarea condițiilor legale, financ

Post Top Ad






Prunea: ''Au ajuns la urechile lui niște dezinformări. Am rezolvat tot. A înțeles că nu e adevărat''









Florin Prunea, președintele lui Dinamo, a vorbit azi la GSP LIVE despre situația clubului și a dezvăluit că nu știe nimic despre împrumutul cerut de club la LPF.


Fostul portar a declarat că nu a fost consultat de Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu când s-a luat decizia de a cere 250.000 de lei de la Ligă.
„Nu avem emoții cu licența. Lucrurile se vor rezolva. Nu știu despre împrumut nimic. Știu că Liga ajută cluburile. Nu am fost consultat pe acest subiect”,  a declarat Florin Prunea la GSP LIVE.


FLORIN PRUNEA : „AM REZOLVAT PROBLEMELE CU NEGOIȚĂ”
Florin Prunea a vorbit și despre declarația dată de Ionuț Negoiță pentru GSP, în care a spus că fostul portar și Ionel Dănciulescu au stricat atmosfera la echipa. 

„ Aceste lucruri le-am reglat cu patronul. Au ajuns la urechile lui niște dezinformări. Am rezolvat tot. A înțeles că nu e adevărat. Acum atmosfera este una foarte bună. Nu știu de unde erau dezinformările. I-am răspuns punctual. A fost și el mirat de unele lucruri. 

Când Negoiță a zis că președinții din fotbalul românesc nu sunt pricepuți nu m-am simțit vizat. Am vorbit și eu asta cu el și mi-a împărtășit din dezamăgirile pe care le are. Îi dau dreptate. Ați văzut  ce s-a întâmplat la Dinamo cu mai multe contracte”, a adăugat Prunea.




sursa: www.gsp.ro

Comentarii