Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ioan Andone, scandalizat de ce se întâmplă la Dinamo: "Are bani, dar nu vrea să bage"











Fostul jucător şi antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, a comentat situaţia în care a ajuns clubul din "Ştefan cel Mare", în cadrul emisiunii Sport Report.

"Fălcosul" speră ca Dinamo să iasă din situaţia critică şi a analizat şi comportamentul lui Ionuţ Negoiţă, care refuză să mai investească: "Bineînţeles că doare. Am jucat şapte ani, am antrenat trei, patru ani. Au fost multe bucurii, staisfacţii. Nu credeam că se poate aşa, dar pot ajunge şi mai rău. Că cer bani împrumut nu e... Foarte multe echipe au făcut împrumuturi în România. Probabil că şi vor să ştie că le merge rău. Împrumuturile astea le poţi face şi fără să se ştie. Nu poţi cu jucători nemulţumiţi să faci rezultate, nu poţi trăi aşa, dar sunt convins că se va rezolva. 

Ionuţ plânge că nu-l ajută nimeni, el a intrat cu entuziasm, crezând că face bani. El a căutat să vândă cu un euro. E foarte greu acolo. Nu are încredere, când a luat Dinamo, nu l-a luat în regulă. L-a luat cu datorii ascunse. Are bani Ionuţ. Nu vrea să bage bani. Se găseşte cineva să o ia pe Dinamo când va ajunge jos", a declarat  Ioan Andone pentru Sport Report. 

Ionuţ Negoiţă i-a certat pe suporterii dinamovişti: "Decât să cumpere două pachete de ţigări pe zi, mai bine ar da 50 de lei pe lună la club"
În octombrie 2019, Ionuţ Negoiţă a ieşit public şi a anunţat că vinde 51% din acţiunile clubului pentru un 1 leu, cu obligativitatea de a plăti rapid datoriile de 500.000 de euro.

În plus, i-a certat pe suporteri: "Ştiţi că majoritatea cluburilor din vest se autofinanţează? Ba chiar fac profit. Un club e al publicului, al suporterilor. Dacă fiecare suporter ar aduce 50 de lei pe lună, sau pe 20 de lei pe lună, în loc să cumpere două pachete de ţigări, ar ţine clubul. Nu că l-ar ţine, ar fac un buget mult mai mare decât să stea toată responsabilitatea în spatele cuiva şi acel cineva să fie cal de bătaie şi pentru ei şi pentru presă. Poate suporterul dinamvovist se solidarizează, face o platformă ca în afara şi se constituie în ceea ce se numeşte socios. Există deja două asociaţii, PCH (Peluza Cătălin Hîldan) şi cea în care domnul Cornel Dinu (Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo). Aceste asociaţii pot colecta online, 5-10 lei pe lună şi se adună o sumă frumoasă", declara omul de afaceri. 






sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii