Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Noul venit Kristian Kostrna fundașul dreapta de 26 de ani este puternic si tare pe picioare







Kristian Kostrna, fundaș dreapta, 26 de ani, a explicat ultimele detalii ale sosirii sale la Dinamo și când va putea fi o soluție pentru primul "11" pentru Dusan Uhrin.

Kristian Kostrna este primul din lista de doi-trei jucători pe care i-ar dori imediat Dusan Uhrin. Slovacul și-a dat acordul să vină să semneze cu roș-albii încă de miercuri seară. Fundașul dreapta de 26 de ani este puternic, tare pe picioare, a făcut junioratul la Wolverhampton, doar că o accidentare i-a stopat cariera. În ultimele două sezoane a fost om important la Dunajska Streda, locul 3 în Slovacia, chiar și căpitan de echipă la o formație în plină ascensiune în țara sa.

Mai multe detalii despre sosirea sa în Ștefan cel Mare a oferit fotbalistul într-un interviu acordat GSP.

- Kristian, când apari la București, ca să faci vizita medicală și să semnezi actele?
- Duminică zbor spre România, apoi, luni, semnez actele. Sper să fie într-un ceas bun.

- Ce știi despre Dinamo București?
- Știu că este un club foarte mare din România, cu o istorie bogată, cu suporteri emoționali și impresionanți. Am citit că au multe campionate câștigate și Cupe. Plus meciuri mari în Europa.

- Dar acum echipa e pe 9, loc de play-out.
- Istoria se poate schimba.

„FAC QUIZ-URI CU FAMILIA DESPRE ISTORIA CLUBULUI”
- Mulți străini care vin la Dinamo, sunt impresionați de filmulețele de pe YouTube cu coregrafiile galeriei. Le-ai văzut și tu?
- Din derby-uri, da. Sunt chiar impresionante. Am văzut și câteva videouri cu meciurile lui Dinamo contra Steaua, știu că există o rivalitate mare între cele două formații.

- Și prinzi și tu un derby, în etapa a treia.
- Da, m-am uitat și la program. (râde) Acum, fac quiz-uri cu familia despre cunoștințele pe care le-am prins din istoria lui Dinamo.

- Când vei putea fi apt de joc?
- Eu sunt gata oricând. Aș mai avea nevoie de o săptămână de antrenamente ca să mă cunosc cu colegii, cu oamenii din staff-ul tehnic. Dar de-abia aștept să vin la pregătiri, apoi e bine că meciurile oficiale încep imediat. Știu că trebuie să o batem neapărat pe Astra în prima partidă.

"ȘTIU CE AM DE FĂCUT CU MINGEA ȘI SUNT BUN LA TACKLING-URI"
- Sergiu Hanca, un fost dinamovist care a jucat contra ta vara trecută în cupele europene, spunea că ești "în vână, că nu arunci mingea la întâmplare, că știi cu balonul". Chiar așa e?
- Chiar îmi amintesc de el. Am jucat în preliminariile Europa League, iar echipa mea, Dunajska Streda, a eliminat-o pe a lui, MKS Cracovia. Foarte bun fotbalist și el. Sunt foarte bun la duelurile unu contra unu, știu să mă apăr, am disponibilitate mare de efort și sunt puternic la tackling-uri, în confruntările cu atacanții.

- Dacă dai gol așa cu FCSB, fanii te vor aprecia pe viață!
- Îmi place să îmi asum responsabilități în meci. Iar dacă prind mingea, știu ce trebuie să fac cu ea și ce-i trebuie ca să se ducă unde trebuie.

"Nu am nicio problemă medicală, se va vedea, de-abia aștept să dau drumul antrenamentelor, apoi meciurilor. Mi-a lipsit fotbalul în ultima lună și jumătate"
Kristian Kostrna, fundaș dreapta

1
gol și 2 assist-uri a strâns Kostrna în 16 meciuri pentru fosta sa echipă, Dunajska Streda, în sezonul de toamnă



sursa: www.gsp.ro

Comentarii